MENÜ

İşte Fanatik farkı!

Ara transferin yıldızı FANATİK, herkesten önce duyurduğu Salih Dursun ve Umut Gündoğan'ın Galatasaray'a transfer haberlerini, iki genç oyuncuya da Sarı-Kırmızılı formayı giydirerek taçlandırdı

İşte Fanatik farkı!

‘Salih Dursun çok atletik’

Kayserispor Genel Menaceri Süleyman Hurma, “Salih Dursun Galatasaray’a hayırlı olsun. Kendisi atletik bir oyuncu” dedi

Milli futbolcu Salih Dursun’un Galatasaray’a transferini değerlendiren Kayserispor Genel Menaceri Süleyman Hurma, “Galatasaray’a hayırlı uğurlu olsun. Üç dört farklı bölgede oynayabilen çok önemli bir futbolcu. Türkiye’de atletik futbolcu bulmak çok zor. Kendisi atletik bir oyuncu. Eğer kendisini geliştirmeye devam ederse Galatasaray çok büyük bir futbolcu kazanmış olur” ifadesini kullandı. Sürekli olarak büyük takımlara oyuncu gönderdiklerinin hatırlatılması üzerine Hurma, “Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama sürekli böbreğimizi, ciğerimizi, kalbimizi söküyorlar. Onların yerini doldurmak kolay değil. Ama takip ettiğimiz yeni yıldız adayları var. Her zaman da olacak” diye konuştu. Salih Dursun, son gelişmelerin ardından Kayserispor kampından ayrıldı ve Galatasaray’da sağlık kontrolünden geçirilecek.

‘Umut yürüyerek adam geçer!’

Bucaspor’un hocası Mustafa Bahadır, Galatasaray’la anlaşan oyuncusu Umut Gündoğan hakkında çarpıcı ifadeler kullandı

Orta sahanın ortasında görev yapan Umut Gündoğan hakkında, Bucaspor’daki hocası Mustafa Bahadır’dan övgü dolu açıklamalar geldi. FANATİK’e konuşan Bahadır, “Umut’un oyun zekası yüksektir. Yapı olarak da çok sakin ve düzgün bir çocuktur, sıkıntı yaratmaz. Yürüyerek adam geçer, çok çabuktur, nasıl geçtiğini anlamazsınız. Oyunu dikine oynar, yan pas sevmez. Çabuk adapte olur, önü açık bir oyuncu. Zaten altyapısını Belçika’da almış. Biz de akademik bir takımız. Bizim de ona faydamız oldu. Tek eksiği savunmada adam paylaşımı sırasında zamanlama hatası yapar. Bu sene kalsa biz bu eksiğini giderecektik. Ama Galatasaray’da bu süreci çok daha çabuk atlatır. Fatih hoca da Antalya’daki son toplantıda bana sormuştu. Ben de özelliklerini anlattım. Galatasaray iyi bir oyuncu kazandı. Mahcup etmez diye umuyorum” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ