MENÜ

Trabzonspor'da gündem transfer

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Bursaspor'dan Şener, Gaziantepspor'dan Orhan Gülle ve Muhammet Demir ile Eskişehirspor'dan Erkan Zengin için nabız yoklamaya başladı.

Trabzonspor'da gündem transfer

Trabzonspor gelecek sezon için transfer çalışmalarına erken başladı. İlk etapta kulüpleriyle sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcuları takibe alan bordo-mavililerin önceliği Gaziantepspor’dan Orhan Gülle ve Eskişehirspor’dan Erkan Zengin’in transferini gerçekleştirmek olarak belirlendi. İki futbolcuya Beşiktaş’ın Cenk Tosun transferinde yaptığı gibi sezon bitmeden imza attırmak isteyen bordo-mavililer, oyuncuların kulüplerinden de görüşme yapmak için izin istedi. Bu futbolcuların dışında Gaziantepspor’dan Muhammed Demir ve Bursaspor’dan Şener Özbayraklı’yı da transfer etmek isteyen teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın raporu doğrultusunda takas teklifi de sunulması planlanıyor.

Zokora Katar ve ABD takımlarıyla iletişime geçti

Trabzonspor’da Teknik Sorumlu Hami Mandıralı’nın kadro dışı bıraktığı Zokora’nın yönetimle görüşerek, “Sezon sonunda gitmek istiyorum” dediği, yönetiminde bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Dubai ve Katar’ın yanı sıra ABD’den bazı takımlarla temas halinde olan Zokora’nın sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle en uygun bonservis bedelini verecek olan takıma satılmasının gündemde olduğu belirtildi. Kadro dışı bırakılan Colman’ın ise şu an için ayrılmak yönünde yönetime bir talepte bulunmadığı ifade edildi.

Mandıralı halı saha liginin açılışını yaptı

İddaa Rakipbul Halı Saha Ligi’nin Trabzon ayağının açılışı dün akşam Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı ve futbolcu Gökhan Alsan’ın katılımıyla Bahçecik Arena Halı Sahası’nda gerçekleşti. Turnuvanın başlangıç vuruşunu yapan Mandıralı, futbolun her çeşidinin güzel olduğunu belirterek, “Centilmenlik içerisinde bir turnuva olmasını diliyorum. Futbol herkese heyecan veren bir oyun. Halı sahası da, çim sahası da güzel. Trabzon’dan birçok futbolcu yetişti. Futbol burada çok farklıdır. Centilmence, kardeşçe futbol oynansın. Ben Trabzon’a güveniyorum. Trabzon futbolda Türkiye’nin Brezilyası’dır” dedi. Futbolcu Gökhan Alsan da güzel bir turnuva geçmesi dileğinde bulundu. İddaa Rakipbul Turnuvası’na Trabzon’da 90’ın üzerinde takım katıldı.

Kayseri yolculuğu yarın

Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılabilme adına Kayseri Erciyesspor ile Cuma günü deplasmanda yapacağı maç için yarın saat 15.00’da THY’ye ait özel uçakla Kayseri’ye hareket edecek. Bordo-mavili kafile maçın ardından ise saat 23.55’te yine özel uçakla Trabzon’a dönecek.

Haberin Devamı

Yunus Emre Sel - DHA

ORHAN GÜLLE İSTATİSTİKLERİ

MUHAMMET DEMİR İSTATİSTİKLERİ

ŞENER ÖZBAYRAKLI İSTATİSTİKLERİ

ERKAN ZENGİN İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ