MENÜ

Juventus'tan Kenan Yıldız'a piyango gibi söz! İtalyanlar açıkladı

A Millî Takım'da sergilediği performans ile takdir toplamaya devam eden Kenan Yıldız, İtalya'da dikkat çekmeye devam ediyor. Juventus'un, 18 yaşındaki golcü için paket halinde iki sürprizi olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Juventus'tan Kenan Yıldız'a piyango gibi söz! İtalyanlar açıkladı

İtalya Serie A devi Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız, gün geçtikçe siyah-beyazlı takımdaki değerini yükseltmeye devam ediyor. Bu sezon Juve formasıyla 21 maça çıkan ve beş gol 1 asistle oynayan 18 yaşındaki futbolcu ile ilgili gelen haberler olumlu. İtalyan basını, Serie A devi Juventus'un Kenan Yıldız'la ilgili iki sürprizi olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

HEM SÖZLEŞME HEM DE...

Tuttosport'ta yer alan haberde Kenan Yıldız'ın A Millî Takım'da sergilediği performansa vurgu yapılarak, "Millî takımlar için verilen ara, özellikle de sezonun sonuna yaklaşıldığında gelecekle ilgili birçok düşünceyi de beraberinde getiriyor. Örneğin Türkiye'nin oynadığı maçlar, Kenan Yıldız'ın geleceğin Juventus'unu inşa etmek için ne kadar önemli bir mihenk taşı olduğunu bir kez daha teyit etti" ifadeleri yer aldı.

Juventustan Kenan Yıldıza piyango gibi söz İtalyanlar açıkladı

'FORVET' VURGUSU

İtalya'daki haberin devamında ,"Montella, Avusturya maçında Yıldız'ı 23 yaş altı takımında büyük bir başarıyla oynadığı bir rol olan santrfor olarak görevlendirdi. Genç Türk oyuncu hem teknik hem de imaj açısından büyük önem taşıyan bir profil olarak görülüyor. Öyle ki Juventus, onunla hem sözleşme uzatmayı hem de Kenan'a 10 numaralı formayı emanet etmeye istekli" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

'İKONİK BİR YATIRIM VE DOKUNULMAZ'

Kenan Yıldız'a övgülerin yağdırıldığı haberin devamında ise şu cümleler kullanıldı: "Alex Del Piero'yu idollerinden biri olarak gören ve gollerden sonraki sevincini bile taklit eden bir oyuncu için 'ikonik' bir yatırım. Kısacası, şüphesiz teknik potansiyelinin yanı sıra Türk Kenan, geleceğin Juve'sinin sembolik takımı çin mükemmel ölçülere sahip. Genç, yetenekli ve hepsinden önemlisi dokunulmaz.

 

 

YORUM YAZ