MENÜ

Uçan Belçikalı Kevin De Bruyne! Attığı inanılmaz gol Robin van Persie'yi akıllara getirdi

İngiltere Premier Lig'in 29. haftasında Manchester City, Brighton'a konuk oldu. Heyecan dolu maçı Manchester City 4-0'lık skorla kazandı ve kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Müsabakada mavi-beyazlıların Belçikalı yıldızı Kevin De Bruyne, attığı muazzam gollü akıllara Robin van Persie'nin unutulmaz golünü getirdi...

Uçan Belçikalı Kevin De Bruyne! Attığı inanılmaz gol Robin van Persie'yi akıllara getirdi

İngiltere Premier Lig'in 29. hafta maçında Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City ile Roberto De Zerbi'nin yönetimindeki Brighton karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç American Express Stadyumu'nda oynandı. Müsabakayı Manchester City 4-0'lık skorla kazandı. Bu sonucun ardından mavi-beyazlılar, şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.

Haberin Devamı

4 GOLLÜ ŞOV

Karşılaşmada Manchester City'e galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Kevin De Bruyne, 26 ve 34. dakikalarda Phil Foden, 62. dakikada ise Julian Alvarez kaydetti.

Uçan Belçikalı Kevin De Bruyne Attığı inanılmaz gol Robin van Persieyi akıllara getirdi

MAÇ EKSİĞİ İLE 1 PUAN GERİDE

Bu sonuçla birlikte Manchester City, ligdeki puanını 76 puana yükselterek lider Arsenal'i takibi sürdürdü, Brighton ise 44 puanda kaldı.

DE BRUYNE'DEN MUAZZAM GOL

Manchester City rakip yarı alanındaki etkili paslaşmaları sonrası Foden'ın derinlemesine bıraktığı topu sağ kanattan Walker ortaya çevirdi. De Bruyne penaltı noktasının sağından uçarak kafayı vurdu ve yakın köşeden topu ağlarla buluşturdu. Öte yandan Kevin De Bruyne, Premier Lig'de kafayla ilk golünü attı.

Haberin Devamı

AKILLARA 'UÇAN HOLLANDALI' GELDİ

2014 Dünya Kupası'nda Hollanda'nın İspanya'yı 5-1 mağlup ettiği maçta Robin van Persie'nin kafayla attığı gol maça damgasını vurmuştu. Golün ardından van Persie, 'uçan Hollandalı' olarak anılmaya başlamıştı.  

Uçan Belçikalı Kevin De Bruyne Attığı inanılmaz gol Robin van Persieyi akıllara getirdi

YORUM YAZ