MENÜ

Kylian Mbappe, PSG'den ayrılacağını resmen açıkladı!

Fransız devi PSG'nin süperstarı Kylian Mbappe, sezon sonunda takımdan ayrılacağını yayınladığı bir video ile kendi ağzından resmen açıkladı. Mbappe'nin yeni takımının açıklanacağı tarih konusunda da önemli bir iddia gündeme geldi.

Fransız devi PSG'de bir dönem sona eriyor. Kylian Mbappe, kendi ağzından açıklaması merakla beklenen kararını yayınladığı bir video ile resmen duyurdu.

Haberin Devamı

Yayınladığı videoda Kylian Mbappe, 'Ülkemden ayrılacağımı açıklamanın bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim ancak 7 yılın ardından yeni bir meydan okumaya ihtiyacım olduğunu hissediyorum' ifadeleriyle Paris'e veda etti.

 2018'in yaz transfer döneminde 180 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Monaco'dan PSG'nin kadrosuna katılan Kylian Mbappe'nin sözleşmesi 30 Haziran 2024 itibariyle sona eriyor. Fransız yıldızın oyuncu taraflı 1 yıllık opsiyonu bulunsa da bunu kullanmayarak takımdan ayrılacağı kesinlik kazandı. 

Kylian Mbappe, PSGden ayrılacağını resmen açıkladı

PARC DES PRINCES'TE SON MAÇINA ÇIKIYOR

PSG, 7 Mayıs'ta UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final eşleşmesinin rövanş maçında Dortmund'u ağırlamış ve rakibine 1-0 mağlup olarak final şansını yitirmişti. O maçın sonunda büyük üzüntü yaşayan Kylian Mbappe, seyircisinin önündeki son maçına 12 Mayıs Pazar günü çıkmaya hazırlanıyor. Bu hafta sonu PSG, sahasında Toulouse'u ağırlayacak ve Mbappe, bu karşılaşma ile taraftarına veda edecek. Paris ekibi, Toulouse maçının ardından son 2 karşılaşmada deplasmanda mücadele edecek.

Haberin Devamı

Kylian Mbappe, PSGden ayrılacağını resmen açıkladı

REAL MADRID'E TRANSFERİ BEKLENİYOR

Kylian Mbappe, yayınladığı videoda yeni durağına ilişkin bir açıklama yapmadı. Fakat Fransız futbolcunun uzunca bir süredir gündemden düşmeyen şekilde İspanyol devi Real Madrid'de kariyerini sürdürmesi bekleniyor. Öyle ki Real Madrid'in Bayern Münih'i ağırladığı UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçı öncesinde Mbappe atkıları, şimdiden Santiago Bernabeu'nun etrafında yer almaya başlamıştı.  

Kylian Mbappe, PSGden ayrılacağını resmen açıkladı

TARİHİ BELLİ OLDU

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transferinin resmen açıklanması adına geri sayım başladı. Resmi duyuru henüz gelmemiş olsa da tarih ortaya çıktı. Di Marzio, Real Madrid'in 1 Haziran'da Wembley'de Dortmund'a karşı oynayacağı finalin ardından Mbappe transferini resmen açıklayacağını belirtti.

 

Kylian Mbappe, PSGden ayrılacağını resmen açıkladı

YORUM YAZ