MENÜ

Trabzonspor'da Masouras bilmecesi! Kulüp yalanladı, Yunan yıldız görüşmeyi açıkladı...

Bordo-Mavililer’in 3. kez transfer radarına giren Olympiakos’un yıldızı, Fenerbahçe’yi penaltılarda eledikleri Konferans Ligi maçının ardından Trabzonspor sorusuna cevap verdi. Bordo-Mavilier resmi sitesinden, 'İlgilenmiyoruz' dese de Masouras^tan kafaları karıştıran bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Masouras bilmecesi! Kulüp yalanladı, Yunan yıldız görüşmeyi açıkladı...

Şampiyonluğun ardından Trabzonspor’un gündeminde bulunan fakat o dönem transferi gerçekleşmeyen Masouras'ın adı sezon sonu için de Bordo-Mavililer'le anılıyordu. Ancak Fırtına'dan dün açıklama geldi. Karadeniz devi, 2 ay sonrası sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki kanat oyuncusuyla ilgilenmediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Masouras bilmecesi Kulüp yalanladı, Yunan yıldız görüşmeyi açıkladı...

'Ne olacağını göreceğiz'

Ancak Yunan futbolcudan ise tam tersi bir açıklama geldi. Olympiakos’un Fenerbahçe’yi penaltılarda elediği Konferans Ligi Çeyrek Final mücadelesinde 64. dakikada oyuna giren ve seri penaltılarda golünü atan tecrübeli isim, Kadıköy’deki karşılaşmanın ardından Trabzonspor’la ilgili yöneltilen soruya net cevap verdi. Yıldız futbolcu, “Evet, sezon sonu için teklif yaptılar. İlk görüşmemiz olumluydu. Ne olacağını göreceğiz” dedi.

BELÇİKA'DAN MİLLİ YILDIZ GELİYOR

Fortunis de takipte

Hem sağ hem de sol kanatta görev yapan Masouras, forvet arkasında da oynuyor. Bu sezon çıktığı 46 resmi maçta 9 kez rakip fileleri havalandıran, 7 de asiste imza atan Masouras’ın yanı sıra Olympiakos’n bir başka Yunan yıldızı Fortunis de Trabzonspor’un takibinde.

Trabzonspor'a Belçika'dan bir transfer daha! Milli futbolcu geliyor...
YORUM YAZ