MENÜ

Zafer hamlesi Yılmaz Vural'dan

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İşin ucunda Süper Lig olunca maximum konsantrasyonlu 2 ta kım, coşkulu taraftarlar ve harika bir atmosfer çıktı ortaya . Oy un olara k iki ta ra fta birbirine üstünlük sağlayamasa da pozisyon bulmakta zorlanmadılar. Fa kat ilk 45 dakikada eksik olan te k ayrıntı futbolu n meyvesi dediğimiz go ldü. Olmayışının ise birkaç sebebi va rdı. Kaleci Boffin ve Günay’ın kurtarışları, Göztepeli Umut’un son vuruş becerisi ve oy un ne zaman te mpo kazanacak olsa coşkularını sahaya yabancı madde atarak gösteren taraftarlar. Şu bir gerçek ki final maçları tecrübe ve kalite ister.

Geri dönüş

2. yarının başında bu özellikler Erkan Zengin’le devreye girdi. Göztepe de fansının belki de ilk kez hazırlıksız ya kalandığ ı pozisyonda Ofoedu’ya ikramı ya ptı. Ofoedu maçın etkisiz ismi olmasına rağmen golü attı. Sonrasında ise Göztepe kalabalık geldi, Es-Es çok adamla savundu . Maçın hamlesi Yı lmaz hocadan geld i. 3 oyuncu birden de ğiştiren Göztepe, oy una giren Murat Akın ve Kobakhidze’nin hazırladığı pozisyond a Jahovic’le ge ri döndü. Uzatmalarda daha çok isteyen bi tara fta Erkan Zengin diğer tarafta defa nsif perfor mansı ile ayakta kala n Gosso oldu . Ama asıl ihale koca bir sezonu n karşılığını alabilmek adına penaltılara dolayısı ile kalecilere kaldı.

Kahraman Günay!

Günay ağır bastı ve Göztepe’nin uzun yıllar sonra Süper Lig’e çıkışının kahramanı oldu . Ali Palabıyık ise kariye rinin en yüksek ta nsiyo nlu maçını her pozisyo ndaki hakimiyetiyle sonuca etki etmeden yö ne tmey i başardı.

YORUM YAZ