MENÜ

Netleşti artık, yönetemiyor!

Abone Ol Google News

İsmail Kartal iyi futbolcuydu, ama maalesef ne yazık ki iyi bir teknik direktör olduğunu söylemek mümkün değil. Bir kere iyi bir teknik direktör rakibe saygı duyar, asla hafife almaz rakiplerini hiç bir kulvarda.
Önemli bir kupa maçı oynuyorsunuz, kazanmak zorundasınız, çünkü kaybeden eleniyor. Ama, Sayın İsmail Kartal böylesi önemli bir maçta bile gayriciddi tercihlerde bulunabiliyor. Misal, Osayi Samuel'i sol bekte sahaya sürüyor. Be arkadaş elinin altında Oosterwolde ve Ferdi Kadıoğlu gibi iki sol bek uzmanı varken, tercihin böylesi rakibe saygısızlık, Fenerbahçe'ye de haksızlık değil mi?

Kruniç'in performansı geldiğinden beri bildiğimiz keçi boynuzu tadında, Miha Zajc paslanmış demir, Cengiz Ünder sararmış yaprak...Ama, maalesef üçü de aynı anda ilk onbirde sahaya çıkıyor veya sürülüyor. Bu nasıl bir teknik direktörlük, anlamış değilim.

Haberin Devamı

Tamam, saygıda kusur etmeyelim, nezaketi elden bırakmayalım, iyi de bu kadarı fazla artık. Bu Fenerbahçe'nin Ankaragücü'ne göre eksiği ne, söyleyin lütfen. Ya da Fenerbahçe'nin bu geniş ve kaliteli kadrosuna rağmen hemde doğru dürüst bir futbol oynamadan Ankaragücü'ne 3-0 yenilmesi kalite adına bir çelişki değil mi?
Peki, sorun nerede? Tek kelimeyle kenar yönetiminde. Artık gerçeğin adını koyalım. Sayın İsmail Kartal bu değerli kadroyu yönetemiyor, elindeki kaliteli kadroyu gerektiği gibi kullanamıyor, bu zengin kadrodan gerekli verimi alamıyor maalesef ve ne yazık ki.

Haberin Devamı
YORUM YAZ