MENÜ

Olay var, kazanan yok!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Avrupa şansını sürdürmek isteyen Antalyaspor, Gençlerbirliği’nin evinde kazanma geleneğine son verdi: 1-1. 8 maçlık iç saha serisini dün de devam ettirmek isteyen ev sahibi oyun başlar başlamaz takım olarak topun arkasına geçti. Önde basıp, rakipten kapılan topları Selçuk ve Aydın vasıtası ile Ahmet ve Serdar’a taşıyan taşıyan Başkent temsilcisi maçın başında öne geçti.

Geriye yaslanınca

7’de Ahmet Oğuz sağdan penaltı noktasına kesti, Aydın iki savunmacı arasında kafayı vurdu: 1-0. Gol sonrası Gençlerli futbolcuların geriye yaslanması, konuk ekibi coşturdu. Rıza Çalımbay ile coşan, Mbilla, El Kabir, Deniz Kadah gibi yıldızları ile rakip savunmaları çaresiz bırakan Akdeniz ekibi, futbol cambazı Eto’o ile 25’te eşitliği sağladı. Kamerunlu golcü, kalecisinin uzun topunu orta çizgide yakaladı, defansı arkasına takıp ceza alanına girer girmez Hopf’un altından şutladı: 1-1.

Skandaldan döndüler

43’te maçın hakemi Hüseyin Göçek, sakatlanınca yerini 4. hakem Murat Özcan aldı, Süper Lig kariyerindeki 4., bu sezonki ilk maçını yönetti. İkinci yarıda oyun hakem hatasına kurban gidecekti. 60’ta Pelitsevich’in rakibine yaptığı faul sonrası avantaj kuralını uygulayan yedek hakem Murat Özcan, devamında Khalili’nin yaptığı sertliğe üst üste iki sarı gösterdi, ardından da kırmızı kartını çıkardı. Ancak yapılan itirazlar sonuç verdi, kırmızı iptal edildi. Bu yarıda oyunu istediği gibi yönlendiren Antalyaspor, kaleci Hopf’u geçemedi, 1 puana razı oldu.

YORUM YAZ