MENÜ

Paşa kazandı Akçay bıraktı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Süper Lig’de son 5 maçını kaybetmeyen Kasımpaşa, seriyi Osmanlıspor karşısında da sürdürdü: 3-2. Cezası biten Adem Büyük’ü ilk 11’de sahaya süren Kemal Ödeş, kanatları ise Turgut Doğan ile Tunay’a emanet etti.

Geride Veysel, Veigneau, orta alanda ise Castro ile rakibi kilitleyen Kasımpaşa, karşılaşmaya çok istekli başladı. Bu alanda ayağa oynayıp rakibe pas yapacak alan bırakmayan Kasımpaşa orta sahası, defansı da ilerde kurunca, Osmanlı’ya üstünlüğünü erken kabul ettirdi. İlk 45 dakika adeta gol duellosu şeklinde geçti. Adem Büyük ve Webo’un karşılıklı golleri bu yarıya damgasını vurdu. Kasımpaşa başlama vuruşuyla öne geçti. 40. saniyede Turgut’un asistinde Adem Büyük çaprazdan sert vurdu: 1-0. 12’de Vrsajevic penaltı noktasına ortaladı, Webo kafa ile muhteşem bir gole imza attı: 1-1. 14’te Tiago’nun ortasında fırsatçılığını konuşturan Webo, 2 dakika içinde takımını üstünlüğe taşıdı: 1-2. 32’de Kasımpaşa’nın ilk golündeki gibi yine Turgut Doğan ortaladı, Adem Büyük bu kez kafayla skoru eşitledi: 2-2.

İki kez direkten döndü

İkinci yarıya da Kasımpaşa hızlı başladı. Bu 45’te iki topu direkten dönen evsahibi farkı kaçıran taraftı. 53’te Turgut Doğan ceza sahası içine ortaladı, Castro’nun kafa vuruşu direkte patladı! 65’te Tunay’ın kullandığı kornere yükselen Adem Büyük’ün kafa vuruşunda top yere çarptı, Karcemarskas’ın üstünden ağlarla kucaklaştı: 3-2. 85’te ise ev sahibinde Eduok direğe takılırken, Kasımpaşa bu galibiyetle Avrupa hesapları yapmaya başladı.

YORUM YAZ