MENÜ

İsterse 1 dakika oynatır...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şu işe bakın.. Fener, Karabük’ü zor da olsa yenmiş. Moral bulmuş. İkincilik için de ümitlenmiş. Hâlâ, “Volkan neden 10 dakika sahada kaldı?”, “Hoca niye aldı?”, “Neden çıkardı?” tartışmaları yapılıyor. Beyler; Advocaat bu takımın patronu. İster 10 dakika, ister 1 dakika oynatır. Sonunda kim haklı çıktı? Advocaat. Hocaya sahada itiraz eden Volkan, soyunma odasında özür dilemiş. Özür dilenecek işi hem de binlerce kişinin önünde yapma arkadaş...

Verin gazı

Van Persie 163 gün sonra ilk 11’e girdi ya... Bir de gol atınca hemen kurtarıcı ilan edildi. “Seneye sakın göndermeyin” diyenler de çıkarsa hiç şaşırmam. Onu bir yana bırakın. Fabiano iki kurtarış yaptı, anında ‘takımda kalmalı’ yorumları başladı. Beyler, bırakın gaz vermeyi. Gerçeklere bakalım. Ve DÖRDÜNCÜ YILDIZ bu yıl nasıl kaçtı hiç ama hiç unutmayalım.

Aday olurlarsa da şaşırmayın

Galatasaray, Adana’ya gol yağdırıyor, tribünlerden yükselen ses: “Yönetim istifa.” Fenerbahçe’de de sloganlar aynı. “Yönetim istifa.” Rastlantıya bakın, Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek’in kardeşleri yönetimde. Üstelik ikisi de futbol şubesinin yetkili isimleri. İki ezeli rakip yıllarca şampiyonluk için çekişirken, bu kez ikincilik mücadelesi yapıyor! Ve hedeften uzaklaştıkları için tribünlerinde parmakla sayılacak kadar az seyirci var. Ancak ortada bir gerçek var; o da şu: İki kulübün başkanı, yöneticisi bu görevlere kongre kararları ile geldi. Bir yere gitmezler. Boşuna bağırmayın, nefes tüketmeyin. Yeniden aday olurlarsa da şaşırmayın.

Ben de bu işi çözemedim

Başkan Aziz Yıldırım geçtiğimiz hafta Yıldırım Demirören’e mektupla sordu; “Bizim gençlerimiz neden milli takımda yok?” diye. Yıldırım Demirören’den açıklama beklerken; gazetede okudum, cevap Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan’dan geldi: “Biz neden Fenerbahçe’den oyuncu almayalım ki? Kim iyiyse onu alırız.” Hocanın açıklaması beni hiç de tatmin etmedi. Arkadaş; Fener U21 Takımı en yakın rakibinden 6 puan önde. Yani lider. Lider takımdan bir futbolcu bile senin kadronda yoksa, bu işte bir aksaklık var demektir.

Gelişir mi?

Fikret Orman bakın ne demiş: “Beşiktaş, Emre Mor’un gelişme yeri değil.” Ben başka bir şey merak ettim: Dortmund, Emre’yi; Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray’a tecrübe kazansın diye verir mi? Hiç sanmıyorum. İki şeye takılıyorum. Birincisi: Emre gelirse aşama yapar mı? İkincisi: Bildiklerini de unutur mu? Fazla kafayı karıştırmayalım. Doğrusu şu: Bırakın Emre, Avrupa’da ülkemizin reklamını yapmaya devam etsin. Ve de sadece Milli Takım’da oynasın.

YORUM YAZ