MENÜ

İşte özlenen Es-Es

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Tribünler deyim yerindeyse ağzına kadar dolu Ekişehir’de. Bu sahadaki 3-1’lik Denizli ve 5 gollü Manisa yenilgileri belli ki Es Esli futbolcuların akıllarında. Arzuları anlatıyordu bunu. Söylem ve eyleme bakar bu işi takip edenler. Mustafa Denizli, üst üste 4 beraberliğin ardından, “Bu takım iyi de oynayacak, Süper Lig’e de çıkacak” dedi. Nitekim gösterilen sabrın karşılığı, tablo ne kadar kötü olursa olsun dün alındı. Bunda Erkan ve Tarık’ın tekrar kazanılması da önemli etken, kenetlenmek de...

Sıra Göz Göz’de

Şimdi aynı sabrı Göztepe’nin göstermesi gerek. Evet Okan Buruk’la yaşanan kayıplar beklenmedik. Ancak yerine kim gelirse gelsin; bu takımı kuran, buraya kadar getiren ve tüm frekanslarını bilen adamdan farklı ne yapabilir! Sadece 3 puan uzaktayken hedefe. Zaten dürüst bir değerlendirme yaparsak bu sezon İrfan Buz’un gerisinde kalan herkes başarısız. Yarıştaki imkanlar bunu gösteriyor.

Hasan Hüseyin şov

Maça gelince... 6’da Erkan sert vurdu top kalecinin yanından ağlarla buluştu: 1-0. 35’te Erkan Zengin’in kullandığı serbest atıştan gelen topu Dorukhan ağlara gönderdi: 2-0. 52’de Ofoedu kaleciyi de geçerek topu boş kaleye bıraktı: 3-0. 76’da Bilal Aziz’in kullandığı köşe atışında savunmadan dönen topu Hasan Hüseyin ağlara gönderdi: 4-0.

YORUM YAZ