MENÜ

Bu takımda hayat var

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başakşehir yenilgisi ve Fenerbahçe derbisinde gelen son saniye şoku, takımı resmen komaya sokmuştu. Bursa’dan alınan üç puan, bu olumsuzluğu tamamen terse çevirdi. Kartal Yuvası’ndaki görüntü, hiçbir gücün şampiyonluk yürüyüşünü durduramayacağını ortaya koyuyor.

Şenol hoca, medyanın çalışması için tüm imkanlarını sonuna kadar açıyor. Başkan Orman ve hocaya sonsuz teşekkür ediyoruz. Takımı yakından takip etme olanağı camiaya ilk ağızdan doğru bilgi ve görsellik sunma açısından çok önemli. Kartal’ın iki hafta önceki durumu ile şu anki arasında; siyah ve beyaz kadar fark var. Başakşehir yenilgisi ve Fenerbahçe derbisinde gelen son
saniye şoku, takımı resmen komaya sokmuştu. Bursa’dan alınan üç puan, bu olumsuzluğu tamamen terse çevirdi.

Havada şampiyonluk kokusu var

Dün sabah Ümraniye’de ‘şampiyonluk havası’ vardı. Yıldızları kenara koyalım. Kadroya alınmayan Ersan, Aras, Ömer, Mitrovic başta olmak üzere herkesin yüzü gülüyor. Sen-ben yok, biz var. Yüzler gülünce bu, sahaya da yansıyor. Yapılan tüm idmanlarda hırs, azim, neşe ve eğlence var. Çalışma sırasında Q7 ile Aboubakar, topu minyatür kaleye atma yarışındalar. Yan tarafta Marcelo ile Adriano topla akrobasi gösterisi yapıyor. Cenk, uzanmış hakemlik yapıyor. Uzak köşede Güneş’in önünde Talisca duran top çalışıyor...

Tesislere gelen herkes başarıyı hisseder

Bu görüntü bize ocak ayındaki kampı hatırlattı. Antalya’da idman biter bitmez, alttan gelen gençler içeri giren ilk isimler oluyordu. Dün Talisca ile çalıştılar. Küçük gibi görülse de, büyük adım.
Beşiktaş Yönetimi, 3 yıldızlı forma siparişlerini boşa vermemiş. Tesislere gelen herkes bu ortamda başarının geleceğini görür.

Şimdiden hayırlı olsun

Başkanın, “Geçen yıl, herkes şampiyon Beşiktaş olsun istiyordu, bu sene herkes karşı” yorumu ortada. Özellikle Demirören Federasyonu ve tüm kurumları alttan alta çalışıyor. Kartal Yuvası’ndaki görüntü, başkanın söylemine rağmen, hiçbir gücün şampiyonluk yürüyüşünü durduramayacağını ortaya koyuyor. Yönetim, teknik ekip, kadro ve camia tek yumruk olup şampiyonluğa odaklanmış. Hayırlı olsun.

YORUM YAZ