MENÜ

Güneş tutulması

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, 7 Ağustos’ta Süper Kupa finali oynayacak. 3 gün sonra da lig başlayacak. Ancak sezon öncesi planlaması hala belirsiz. Tek belli olan 2 Temmuz’da takımın toplanacağı... Ligdeki tüm ekiplerin kamp ve diğer hazırlık takvimi belli. Çin’e gitmek istemeyen Şenol Güneş, Avrupa’dan sunulan tüm alternatif yerleri de geri çevirdi. Anlaşılması zor tavır sergiledi. Yönetim, bu krizi çözme adına Çin seyahatini 4 gün ile sınırladı. Güneş de bunu onayladı. Bu kez de Avrupa’da geç kalındı. Ne doğru dürüst bir tesis bulabiliyorlar, ne de hazırlık maçı yapacak rakip.

Gerçekten can sıkıcı

Gelinen son durumdan herkes rahatsız. Futbolcular temmuz ayının nem ve sıcağında İstanbul’da çalışmak istemiyor. Geçen yıldan çok acı tecrübeleri oldu çünkü. Yönetim çaresizlik içinde, çırpınıyor. Lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş’ın bunları yaşaması gerçekten can sıkıcı. Umarız tüm sezonun yüklemesinin yapıldığı sezon başı kamp dönemi, sezona yansımaz.

VEFA olsun

Kartal’da geçen yıl; ‘Efendi Beşiktaş’ sloganı vardı. Bu yıl ne olacağı tartışılıyor. Beşiktaş çok vefakar kulüp. Sadece en son yaşanan iki örnek buna yeter. Alçak terör saldırısında şehit olan emniyet müdürü Vefa Karakurdu’nun Zonguldak’daki mezarına gidildi. Başkan Orman şampiyonluk kupasını da götürdü. Ardından aynı saldırıda şehit olan Tunç Uncu’nun ailesine bir daire hediye etti. En sondan geriye bu tür örnekler saymakla bitmez. Bu yüzden önerimiz şu: yeni sezon sloganı VEFA olsun.

YORUM YAZ