MENÜ

İş kazası

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş sezonun en kötü futbolunu oynadı. Yanlış kadro tercihleri ve hakem faktörü de bunda etkiliydi. Geç kalınmış hamleler de işe yaramadı. Başakşehir; son derece sakin ve akıllı oynadı. Kartal’ı kendi ‘hücum’ silahı ile vurdu. Atak ve baskılı başlayıp, daha 20 dakika dolmadan 3 gol attı. Haftayı puansız geçen Güneş’in ekibi, zirvede artık yalnız değil. Böylece Beşiktaş’ın, Fenerbahçe derbisinde şampiyonluk turu atması da imkansız duruma geldi.

Biraz Güneş, biraz Çakır

Lyon maçı sonrası Adanaspor ile yapılan maçta takımın durumu ortada idi. Atiba, Oğuzhan, Babel, Quaresma yorgundu. Arkada, savunma ve kaleci çok dağınıktı. Ne yazık ki, hiç bir önlem alınmamış. Rotasyon beklerken; aynı isimler sahada. Aboubakar, Tolgay, Beck kenarda.. Lyon kadrosunda yer alan Caner ile Gökhan İnler 18’de bile yok. Başakşehir savunmanın hatasından Cengiz ile öne geçti. Ardından Cüneyt Çakır ‘buz’ gibi ofsayttan Adebayor’un golünü verdi. Henüz 12’nci dakikada maç koptu. Hemen ardından Oğuzhan’ın vuruşu direğe, Talisca’nınki Volkan’a takılmasa geri dönüş olacak, olmadı.. Cengiz’in golü umutları tüketti: 3-0.

Antipatik ama istekli!

Rize’de yaşanan olaylar sonrası büyük tepki toplayan ev sahibi takım, Yıldırım Demirören Federasyonu’nun verdiği cezalar sonrası yine gündeme gelmişti. Ancak, Avcı’nın ekibi hiç motivasyon kaybetmemiş. Son derece istekli oynayıp, sadece kazanmayı düşündüler. Tüm takdir haklarını kendilerinden yana kullanan hakem yönetiminden de, katkı alıp net skor almasını bildiler. Emre, Adebayor, Cengiz, Edin Visca ve Holmen ile kaleci Volkan günündeydiler.

Ba siftah yaptı

Uzun süren sakatlığı sonrası Demba Ba ilk kez resmi maçta oyuna dahil oldu. Siyahi yıldız, 87’de şık gole imza attı: 3-1. İkinci devre maçı çevirme adına sahaya çıkan Kartal, yıldızlarının oyuna ağırlığını koyamaması ile üç puan kaybetti, ancak Ba’yı kazandı..

YORUM YAZ