MENÜ

Kartal gol, gol, gol Şampiyonluk geliyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş mutlu sona bir adım daha yaklaştı. Siyah-Beyazlılar ligin ilk yarısında yenildiği Kasımpaşa’yı farklı geçti. Üçüncü yıldız için, sadece iki maça çıkılacak. Antep deplasmanı ve içerde Osmanlıspor.

Golle başladı

Beşiktaş, taraftarı önünde maça hızlı başladı. Henüz ikinci dakika içinde Oğuzhan’ın atağında, Aboubakar rahat gole imza attı: 1-0. Ancak daha golün coşkusu sürerken, Kartal topu ağlarında gördü. Eduok, uzaktan sert vurdu, Fabricio, boşa atladı: 1-1.

Q7 fırtınası

Portekizli yıldız, bu dakikadan itibaren, ‘sazı eline aldı!..’ Sağ kanattan yaptığı bindirme, ataklar, verdiği gol pasları ile öne çıktı. Quaresma, Aboubakar’a iki tane ‘al da at’ dercesine orta kesti, ancak siyahi yıldız, ilkinde boş kaleye vuramadı. Diğerinde üst direğe takıldı. Kartal’da ilk yarıda Talisca, istediği topları alamadığı için etkili olamadı. Babel ve Adriano solda uyum içindeydiler.

İki penaltıdan biri verildi

Hakem Serkan Çınar, ilk yarıda Beşiktaş’ın kazandığı ilk penaltıyı ‘es’ geçti. 30’da Titi, topu elle kesti, net penaltı verilmedi. Hemen pozisyon devamında, Adriano’un ortasında bu kez Popov elle oynadı. Verilen penaltıda, Quaresma devrenin skorunu belirledi: 2-1.

Bravo Kasımpaşa

Konuk ekip, futbolu çirkinleştirmeden oynamaya çalıştı. Aşırı sertliğe kaçmadı. Biraz zamana oynasa da, aslanlar gibi mücadele ettiler. Skora hiç bakmadan, sadece futbol kuralları içinde emek verip, ter akıttılar.

Güneş fark istedi

İkinci yarı başından itibaren, Şenol Güneş en gerideki oyuncusunu bile sürekli ileri çık diye uyarıp durdu. Tribünlerin de desteği ile, atak üstüne atak geldi. Nitekim, 49’da Aboubakar’ın akıllı pasında, Talisca köşeye bıraktı: 3-1. Skorun açılmasına rağmen, Beşiktaş hücum gücünü sürekli yüksek tutup, daha fazlasını istedi.

Sahadan sildiler

Kartal, skor ve tüm verileri lehine çevirip, Kasımpaşa’yı taca attı!.. Oyun disiplininden hiç kopulmadı. Kazanılan her top ile direk karşı kaleye gidilip, gol için yüklenildi. 65’te böyle bir atakta, gecenin yıldızı Quaresma ortaladı, Babel kafa ile skoru 4-1’e taşıdı.

Taraftar istedi ama

Maçın son bölümünde, tribünler Demba Ba’nın oyuna girmesi yönünde tezahüratlarda bulundular. Ancak Güneş, çok yorulan Gökhan Gönül’ün yerine Beck’i oyuna dahil etti.

YORUM YAZ