MENÜ

Ne maç oldu ama

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bir tarafta lider Beşiktaş, diğer yanda yeni stadında gol dahi yemeyen Trabzonspor. Aklı Lyon’da olan Kartal, maçın başında öne geçti. Ancak devre 1-1 tamamlandı. İkinci yarı, Karadeniz çalkalandı. İnanılmaz futbol, heyecan, atılan ve kaçan goller vardı. Dev maçta uzatmada gülen Kartal, şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü. Beşiktaş, Lyon maçı
öncesi moral buldu.

Kartal önde başladı

Cenk Tosun, 4. dakikada Adriano’nun pasında şık vuruşla topu ağlara bıraktı: 0-1. Beşiktaş böylece maça 1-0 önde başladı! Golün şaşkınlığını üstünden atamayan Trabzonspor sindi.. Babel maçı erken biterecek pozisyonu bulmasına rağmen, kaleye vurmadı. Cenk, yeni stadında hiç gol yemeyen Karadeniz takımının da tılsımını bozmuş oldu.

Bekler en önde

Adriano ve Gökhan Gönül, birer bek değil de hücum oyuncusu gibi sürekli ileri çıktılar. Ortada, Atiba ve Oğuzhan ikilisine Talisca ayak uyduramadı. Bir de Quaresma’nın sakatlığı gelince, Trabzonspor devreye girdi. Savunmasını öne çıkarıp, kontraya geçti.

Okay füzesi

Ev sahibi takım, rakip kalede ilk pozisyonu 25’te buldu, o da gol oldu. Yusuf Yazıcı’nın pasında topu düzeltip vuran Okay, müthiş gole imza attı: 1-1. Maça denge gelmesi futbola da renk kattı. Karşılıklı ataklarda pozisyonlar yaşandı. Fabri, Rodallega’nın kafa şutunda net golü önledi.

10 dakikada üç gol

İkinci yarı her geçen dakika tempo arttı. Yağmur ile birlikte karşılıklı pozisyon zenginliği de geldi. 55’te Babel’in atağında Oğuzhan’ın pasıyla Aboubakar, Durica’nın bakışları arasında Onur’u terse yatırdı: 1-2. Ardından Bordo-Mavili takım risk alıp yüklendi. 63’te Castillo uzaktan harika bir gol attı: 2-2. 65’te bu kez Rodallega, Tosiç’in önünde boş kaleye bırakıp takımını 3-2 öne geçirdi.

Talisca 90’a astı!

Brezilyalı futbolcu 74’te kazanılan serbest vuruşta, topu iki direğin birleştiği yerden ağlara bıraktı: 3-3. Santra ile birlikte Trabzonspor’un bir topu üst direkte patladı. Trabzonspor’da: Yusuf, Castillo, Rodallega, Okay ve Mas, Kartal’da ise; Atiba, Babel, Oğuzhan, Adirano oyunu tutan isimler oldular. Maç bitti bitiyor derken, Atiba
uzatmada Gökhan’ın ortasında kafa ile Onur’u bir kez daha avlayıp galibiyeti getirdi: 3-4.

YORUM YAZ