MENÜ

Pepe, PAF'tan mı geldi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dile kolay... Real Madrid’te tam on sene aralıksız oynadı. Sadece savunma değil, ileri çıkışlarda da kritik katkı sağladı. Başarısını milli takıma da yansıtan Pepe, önceki gün yeni takımı Beşiktaş ile buluştu. Pepe’nin ilk gün izlenimlerini anlatalım. Biz PAF takımından yeni gelen genç sandık!

Oldukça fit durumda

Pepe’nin yaşı 34... Ancak inanılmaz bir fiziğe sahip. İdman tişörtü içinde kayboluyor gibiydi. Çok pozitif. Böyle sürekli gülen bir oyuncu daha görmedim. Real Madrid taraftarı olarak önceden bir çok maçını izledim. Şunu gördüm; sahadaki Pepe ile idman ve dışarıdaki bambaşka. Bunun tek açıklaması olabilir. O da şu; kazanma azmi ve hırs...

Herkesi şaşırttı

Pepe, idmanın başında takım ile çalıştı. Top idmanına geçilince, Güneş kendisini ayırıp kenara gönderdi. Pepe koşar adım kenara gitti. Ayakkabılarını değiştirip düz koşuya başladı. Yıldız oyuncunun tam saha tur yapmasını beklerken, o; yandaki sahayı da parkura ekleyip iki sahaya çıkarttı. Şaştık kaldık. Bu kariyerdeki oyuncunun çalışmaya bu kadar aç ve istekli olması mükemmeliyetini öne çıkarıyor. İlk idman bitiminde, mütevaziliği, medya ile içten konuşması, takım arkadaşlarına karşı sıcak tavırları... Beşiktaş sadece büyük tecrübeye sahip stoper almamış. Aynı zamanda, inanılmaz olgun karakterde bir sporcu transfer etmiş. Ligler başlayınca, bunu herkes gözlemleyecek.

YORUM YAZ