MENÜ

Aslan'ı salladı! Rize'ye patladı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hangi maçı izlesek tribünler boş, taraftarlar yok. Sanki lig yeni başlamamış. İnsan düşünmeden edemiyor, “Bu kadar takım, ne ara aldı cezayı?” diye. Durum böyle olunca halı saha maçı tadında bir mücadele daha oynandı Karabük’te. Futbolcular ellerinden geleni yaptı, fakat oyunun baş aktörü taraftarlar olmayınca, maçın tadı en başından kaçmıştı. Ne diyelim iyi ki varsın Passolig!

11’e 1 korner kullandılar

Maça gelince... İlk haftada Galatasaray karşısında iyi sinyaller veren Karabükspor, karşılaşmaya iyi başladı. Rizespor ise kadro kalitesine eşdeğer şekilde etkisiz ve ‘ben neredeyim’ havasındaydı. Rize’nin orta alandan çıkaramadığı her topta akıllara ‘Flamini’ geldi ancak sahadaki isim Saadane’ydi! Hücumdaki beceri eksikliği de, “Hayaller Adebayor, gerçekler Tuszynszki” dedirtti! Karabük, 8 ve 10. dakikalarda ilk tehlikelerini yarattı. 19’da golü attı. Poko’nun ortasında Yatabare güzel vurdu, top ağlarla buluştu: 1-0. 38’de Yatabare ikiyi kaçırdı.

90’da kapanışı yaptı

İlk yarı sonunda Karabük 11 korner atarken, Rize’nin 1’de kalması, oyunda kimin üstün taraf olduğunu gösteriyordu. İkinci yarıda Rize biraz kıpırdandı. 61’de Recep Niyaz kaleyi yokladı, 64’te Tuszynski’nin vuruşu direkten geri geldi. Ancak bu rüzgar fazla sürmedi. Son yarım saatte Karabük yine etkiliydi. 68’de Yatabare net fırsatı değerlendiremedi. 79’da Traore’nin röveşatası dışarı gitti. O Traore 82. dakikada Tanase’nin pasında topu filelere gönderdi: 2-0. 90’da Latovlevici’nin şutunda kaleciden dönen topu Skulason bitirdi: 3-0. Sonuç olarak Karabük, sonuna kadar hak ettiği maçta net bir skorla 3 puanı almasını bildi.

YORUM YAZ