MENÜ

Ersun Yanal farkı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yeni transferlerden sadece 3’ü ilk 11’de sahaya çıktı Trabzonspor’da... Ancak buna rağmen bambaşka bir takım, bambaşka bir anlayış ve geçen sezona göre her yönüyle çok daha hırslı bir ekip vardı. Ersun Yanal farkı bariz şekilde hissedilirken, iyi bir kamp geçirdiği her halinden belli olan Bordo- Mavililer, rakibini fizik gücüyle adeta ezdi. Orta alanı ilk dakikadan ele geçiren Fırtına, 11’de Mehmet Ekici ile ilk tehlikesini yarattı. 13’te Adem Büyük şansını denedi. 21’de Trabzonspor’un en önemli transferlerinden biri Onazi kendini gösterdi. Kasımpaşa savunmasının hatasını affetmeyen genç yıldız, topu ağlara gönderdi: 1-0.

Günün şanssızı Yusuf

25. dakikadan itibaren kanatları çok iyi kullanan Bordo-Mavililer sürekli tehlikeler yarattı, ancak Muhammet ve Yusuf bunları golle sonuçlandıramadı. İkinci yarının henüz başında Castro ile mutlak golü kaçıran Kasımpaşa, toparlanma fırsatını kaçırırken sonrasında yine Trabzonspor oyunu lehine çevirdi. 54’te Yusuf, 73’te Suk’la gole yaklaşan ev sahibinde, günün şanssız ismi Yusuf 77’de mutlak pozisyonu harcadı. Fırtına üst üste geliştirdiği ataklarla sinyali verirken 90+1’de yine Onazi sahneye çıktı. Bu kez ceza sahası dışından direk dibine şutunu çıkartan Onazi maça noktayı koydu: 2-0.

Pes etmek yok

Oynanan futbol müthiş miydi, değildi. Ancak Trabzonspor her anlamda gelecek adına umut verdi. En azından Ersun Yanal ve öğrencileri bu sezon mücadele etmeden pes etmeyeceklerini gösterdi. Yeni kurulan bu takım, maç oynayarak adaptasyon sürecini atlattıkça elbette daha iyi olacaktır. Zaten önemli olanda oyuncuların birbirlerini antrenmanda değil, sahada tanımalarıdır. Onlar birbirlerini tanıdıkça, Trabzonsporlular da bu futbolcu grubunun yapmak istediklerini çok iyi anlayacaktır.

YORUM YAZ