MENÜ

Müthiş maç Antep'in

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kümede kalma savaşı veren Kayseri ile Gaziantepspor’un maçının zevkli geçeceğini herkes düşünüyordu ancak kimse 7 gol beklemiyordu. Kadir Has Stadı’nda müthiş bir kapışma yaşandı, her iki kalede üst üste tehlikeli pozisyon vardı.

İzlemeyenler için mücadelenin ne kadar heyecanlı geçtiğini anlatacak belki de en dikkat çekici detay; 90 dakika boyunca her iki takımın toplamda tam 63 orta yapmasıydı. Maça dönünce, gol perdesini Kayserispor açtı. 4. dakikada Antep defansının hatasını iyi değerlendiren Umut Bulut ağları havalandırdı: 1-0. 10’da İlhan’ın güzel asistinde Ghilas skoru eşitledi: 1-1. 27’de Hakan Aslantaş ceza sahasında Sefa’nın temasıyla kendini kolay yere bıraktı, hakem Hüseyin Göçek penaltı çaldı! Atışı kullan yeni milli Deniz Türüç fileleri sarstı: 2-1. 37’de Welliton karşı karşıya kaçırırken, 44’te günün en iyilerinden İlhan Park, Ahamada’nın hatalı çıkışında Barış’ın ortasını golle sonuçlandırdı: 2-2. İlk yarının uzatmalarında yine her iki takım net fırsatları harcadı.

Ghilas’tan süper bir gol

İlk yarı boyunca kolay geçilen orta sahalar, ikinci devrede tamamen düştü... 49’da Ben Hatira, şık bir topuk pasıyla meşin yuvarlağı Ghilas’a aktardı, o da kalecinin bacak arasında golünü attı: 2-3. O Ghilas durmadı, 54’te kendisinin 3., takımının 4. golünü ağlara yolladı. Üstelik 40 metre top sürdükten sonra usta işi bir vuruşla bunu başardı: 2-4. 66’da Kayseri’nin en tehlikeli ismi Deniz Türüç farkı bire indirirken, geldiği günden beri inanılmaz kurtarışlara imza atan kaleci Vitor’un yaptığı hata inanılmazdı: 3-4. Son 25 dakikalık bölümde ise Kayserispor yüklendi, Gaziantep kapandı ve Bülent Uygun’un takımı, ikinci yarının en formda takımlarından birini yenerek hem moral hem de 3 puan kazandı.

YORUM YAZ