MENÜ

Tatsız siftah

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Türkiye Kupası’nda sadece gruptan çıkmayı değil, liderliği dahi garantileyen Trabzonspor’un konsantrasyon anlamında sorun yaşaması beklenen bir durumdu. Ancak devam eden transfer dönemi göz önünde bulundurulduğunda yedeklerin, yeni hocaları Hami Mandıralı’ya kendilerini ispatlamak isteyecekleri de ayrı bir gerçekti. Daha ilk dakikadan sahadaki isimlerden pek azının işin ciddiyetinin farkında olduğu ortaya çıktı!

Hakan Çinemre attı

Birbirinden kopuk oynayan, bitse de gitsek havasında olan Bordo-Mavililer sadece Deniz Yılmaz ve Marko Marin ile cılız iki tehlike yarattı. 42. dakikada genç ağırlıklı kadrosuyla sahada olan Gaziantepspor golü attı. 19 yaşındaki Orkan’ın kornerinde 21 yaşındaki Hakan Çinemre ceza sahasında bomboş durumda topu ağlara yolladı: 1-0.

Savunma paramparça

İkinci yarıya ev sahibi temkinli başladı, Trabzonspor ise yine kayıptı. İlk yarıdaki golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilen Deniz Yılmaz, 57’de de topu filelere gönderdi. Hakem bu kez golün öncesinde Deniz’in faul yaptığını belirtip, vermedi. 69’da Gaziantepspor ikinci golü buldu. Pozisyonda Trabzon savunması bir kez daha uyudu, arkaya sarkan 18 yaşındaki Muhammet Uyanık affetmedi. Musa Nizam faul bekleyip kendini yere bırakırken, Muhammet farkı ikiye çıkartan isimdi: 2-0. Hami hoca ikinci yarıda gençleri sahaya sürmesine rağmen sonuç değişmedi. Bordo-Mavililer, yeni hocasıyla çıktığı ilk karşılaşmada yenildi. Gaziantepspor ise gelecek vaat eden isimleriyle umut verdi.

YORUM YAZ