MENÜ

Timsah istilası!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bursaspor, Alanya’da sürpriz bir 11’le sahadaydı. Sakat Batalla’nın yokluğunda Hamza hoca Necid ve Sercan’ı kadro dışı bırakarak şaşırttı. Bu sezon ilk kez bir arada oynayan bir kadroyla maça başladı. Durum böyle olunca ilk yarıda Alanya oynadı, Bursa baktı! Pozisyon açısından denk bir ilk yarı olmasına rağmen oyun bazında rakibinin çok üzerinde olan Alanyaspor, ikinci yarıda aynı tempoyu yapamadı. Bunda en büyük etken Hamza hocanın yanlışlarında ısrarcı olmamasıydı.

Önce Del Valle sonra John ve Jorquera’nın girmesiyle kendine gelen Yeşil-Beyazlılar’da Kubilay 58’de direğe takıldı. Bu pozisyondan 2 dakika önce ise golsüz forvet Vagner Love yine ağları havalandıramayan isimdi.

80’den sonra patlıyor!

60’ta Emre Akbaba, 79’da Ba ile kaleyi yoklayan Alanyaspor, son 10 dakikada ise adeta dağıldı. Del Valle’nin şutunda kaleci Zlamal sektirdi, Omeruo ıska geçti, Jorquera topu ağlara gönderdi: 0-1. Bu golle morali dibe vuran Alanya, 3 dakika sonra ikiyi yedi. Deniz’in topuk pasında Alanya savunması yine izlerken, Jorquera bir kez daha sahneye çıktı: 0-2. Bursa, önce Harun’un kurtarışları ve rakibin hatalarıyla maçı kazandı. Timsah, bu sezon Adana ve Kayseri maçlarının ardından Alanyaspor’u da 80’den sonra attığı gollerle yıkarken, 8 haftada 16 puana ulaşarak tarihindeki en iyi lig başlangıçlarından birini yaptı.

YORUM YAZ