MENÜ

Tudor da fıs çıktı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray, Trabzonspor maçına çıkmadan önce lider Beşiktaş'ın 8, ikinci Başakşehir'in 6 puan gerisindeydi. Bu iki takımın da 1 maçı eksik. Muhtemelen bu 2 takımla olan puan farkı daha da açılacak. 1 takımla yarışsan şans var ama 2 takım sana bu kadar fark attıysa şampiyonlukta en ufak şansın kalmamış demektir. Hedef 2'ncilik olsa bile işin çok çok zor. Durum bu şekil olunca yapabileceğin tek şey Avrupa Kupaları'na katılabilme hakkını elde etmektir.

Neden mi?

Mali disiplinsizlik nedeniyle zaten UEFA'dan yasaklısın. Artık tek hedef budur. Sarı Kırmızılı renklere gönül verenler belki kızacaklar ama artık tek hedef bu kaldı; ki verilecek yeni cezayı eritebilesin. Anlayan anladı!

Trabzonspor hak etti

Bu yazıyı sadece Galatasaray üzerine yazmak haksızlık olur. Trabzonspor kazanmak için her şeyi yaptı. Galatasaray da kaybetmek için!

Son yıllarda olmadığı kadar aciz kalıyor Sarı Kırmızılılar ezeli rakipleri karşısında. Riekerink'i takımın başına getirdiysen geleceği düşüneceksin. Tudor'u getirdiysen başka türlü düşüneceksin. Ancak Galatasaray Yönetimi maalesef hep aynı şeyi düşünüyor; "Sportif başarı gelirse övünürüm, olmazsa da mali disiplin derim". Bunu kimse yemiyor artık. Mali felaket için hafta içini bekleyelim.

Bu akşam işimiz mevcut başkanın kardeşi aracılığıyla hiç beceremediği futbol!

Taraftarı delirttiler

Ne yaptıysa olmadı bu yönetim. Taraftarları bile yanlarına çekemediler. Aldığım duyuma göre barış için devreye taraftarın en çok inandığı isim olan Haldun Üstünel'i bile kullandılar. Sevgili kardeşim Haldun'un etkisini ilk iç saha maçında göreceğiz. Umarım başarılı olmuştur. Ancak bu kadar olumsuzluğu tek başına yok edemez diye düşünüyorum.

Ne biçim bahane!

Maç sonrası açıklamasında Galatasaray'ın büyük umutlarla başa getirdiği atletizmci hocası İgor Tudor da kendini bitirdi. Uzun zamandır duran toptan yenilen gollerde sıkıntısı olan Galatasaray'ın bu problemine Hırvat hoca, "Biz 5 kişilik hücumcu ekibi bekliyorduk, 7 kişi gelince şaşırdık" mazeretini öne sürdü. Ben kendi adıma "Hede len" diyorum. Demek ki kaza eseri 9 kişi korner atışına gelse rakip, gol yemekten başka çaresi kalmayacak koskoca Galatasaray'ın. Planlar bu kadar küçük takımı yönetmek üzerine olamaz. Tudor'u bence ya Kalamış'a, ya Ada'ya, ya Galatasaraylılar Derneği'ne ya da taraftarın arasına 5 dakikalığına sokmak lazım. O zaman bu dev camianın hedeflerini öğrenir.

YORUM YAZ