MENÜ

Bursaspor fişi çekmiş

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bursa’da sezonun iki hasarlı takımı karşı karşıya geldi. Ancak sadece ilk 45’e bile baktığımızda Bursaspor’daki hasarın fazlasıyla ağır olduğu açıktı. Gerçekten maçı izlerken ‘bu takım ligin ilk yarısında Hamza hoca ile topladığı 27 puan olmasa şimdi başka şeyler konuşuyor olurduk’ demekten kendimi alamadım.

Mutlu Topçu, 5-1’lik Akhisar yenilgisinden sonra faturayı bazı futbolculara kesmiş ama sahaya çıkan 11 bunun farkında değildi. Galatasaray öyle goller kaçırdı ki maç rahatlıkla ilk yarıda kopardı. Özellikle Aziz Behiç’in savunduğu bölgeyi Galatasaray adeta koridor gibi kullandı. Bence Şamil-Ertuğrul tandemi hiç olmamış; inanılmaz acemiydiler. Galatasaray, yıllardır Bursa’da hiç bu kadar rahat elini kolunu sallaya sallaya oynamamıştır.

Ev sahibi ekip oldukça motivasyonu düşmüş ve bir an evvel sezonu kazasız belasız bitirme peşinde. Bursaspor’da gözle görülen gerçek, gelecek sezon bu kadrodan çok az oyuncu kalır ve bu gerçeğin de bir çok futbolcu farkında bana göre. Ama bir profesyonel olarak herşeye rağmen bu şampiyon formayı taşırken daha sorumlu ve kıymetini bilerek mücadele etmeleri bekleniyor kendilerinden.

Kötü tablo...

İkinci yarıda bir reaksiyon bekledik Bursaspor’dan ancak deyim yerindeyse ortada fişi çekilmiş bir takım vardı. Galatasaray özellikle Bruma’nın yıldızlaştığı maçta skoru daha çoğaltıp rakibini ezdi. Galatasaray için dün gece oyun ve skordan daha önemlisi farka rağmen oyun disiplininden kopmamalarıydı. Dün gece belki de iyi oynayıp da kaybettikleri Fenerbahçe maçının mükafaatını aldı Galatasaraylı futbolcular...

Bursaspor için son söz; ilk yarıdaki Harun Tekin ve Batalla performansı ligin ikinci yarısında tükenince bu kötü tablo ortaya çıktı açıkcası...

YORUM YAZ