MENÜ

Fenerbahçe'nin tadı yok

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Avrupa Ligi’ne veda eden ve Süper Lig’de de zirveden çok uzaklaşan Fenerbahçe’de şok sürüyor. Sarı-Lacivertli ekip, Gaziantep deplasmanında son 10 dakikayı saymazsak, kötü oyundan kurtulamadı. Zaman zaman iyi pas organizasyonu yapan Gaziantepspor’a Fenerbahçe, bir türlü karşılık veremedi. Alper ve biraz da Lens, Fenerbahçe’yi rakip kaleye taşımaya çalıştılar. Orta alanda bir türlü kontrolü ele geçiremeyen Sarı-lacivertliler, defansın göbeğinde de çok açık verdi. Skrtel ve Neustadter ikilisi alan ve adam paylaşımında bir türlü uyumu yakalayamadılar.

Uzaktan şut denemeleri

Fenerbahçe 2. yarıda arkaya yaslanan Gaziantepspor’un üzerine gitti. Şuursuzca çıkışlarda Lens’in yarattığı pozisyonların yanı sıra, uzak şutlardan gol çıkmadı. Fenerbahçe ofansif oyunu daha önceden sahaya yansıtabilse, Gaziantep’ten belki de 3 puanla dönebilirdi. 7’de Lens’in ortasında Neustadter’in kafa vuruşundan sonuç çıkmadı. 11’de Skrtel’den Ghilas’ın şutunu Fabiano çeldi, dönen topu Sefa ağlarla buluşturdu: 1-0 23’te Volkan Şen’in pasıyla buluşan Alper ceza alanına ortaladı. Topla buluşan Lens, düzgün bir vuruşla ilk yarının skorunu belirledi: 1-1. 68’de Marcinho’nun sert şutunu Fabiano, parmakları ile kornere çeldi.

90+5’te 2 gol kaçtı

84’te Lens’in kullandığı korner atışında, altıpasın içinde Skrtel sağ ayağı ile topu kaleye gönderdi. Ancak meşin yuvarlak kaleciden döndü. 87’de Fernandao’nun yaklaşık 30 metreden attığı şutu kaleci Victor kornere çelmeyi başardı. 90’da Lens, Fernandao’nun önüne ince bir pas bıraktı, kaleciden sıyrılan Brezilyalı’nın vuruşunu savunma gol çizgisi önünde uzaklaştırdı. 90+5’te iki takım da galibiyete yaklaştı. Ani gelişen Gaziantepspor atağında Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkan Ghilas, kale sahasına kesti, ancak penaltıdan daha kolay olan pozisyonda Kangwa dışarıya vurdu. Hemen ardından Fabriano oyunu başlattı. Bu topla buluşan Souza, ceza alanına girmeden kaleyi düşündü. Meşin yuvarlak direğin dibinden auta gitti.

YORUM YAZ