MENÜ

Derbinin getirdikleri...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Derbi maçı sonrasında maalesef alay konusu olduk sosyal medyada. Hani derler ya kendi düşen ağlamaz. Öyle pozisyonlar geldi ki, Fenerbahçe tarihi bir fark ile İnönü’den çıkabilirdi. Hafızamı yokluyorum... Çok değil... Ali Sami Yen Stadı’nda Johnson’un maçın sonuna doğru Galatasaray’a attığı frikik golünü. O ana kadar Fenerbahçe sahneye tek bir sefer çıkmıştı. İşte önceki günkü pozisyon o idi. Şimdi Cenk Tosun’la ilgili haftalardır yaptığım eleştirilerden dolayı bazı televizyon yorumcuları eleştiri yapmışlar. Rakip 9 kişi kalmış, bir santrfor düşünün, üç pozisyonun üçünde de faul yaptı. Lehine kazandırması gerekirken rakibe kazandırmış. Eleştiriyorlar. Kaçırdıkları goller bir yana. Tam üç aydır hemen hemen her Beşiktaş maçında gol atsa dahi radarımıza Cenk Tosun takılıyor.

Yoksun kardeşim!

Bunu söylüyoruz. Yoksun kardeşim, yoksun. İnsanlar da bunu bilmeli. Aboubakar’ı niye tercih ediyoruz? Atıldığı pozisyonların dışında bir izle bakalım santrfor nasıl olur. O yazan arkadaşlara da söylüyorum. Yemen Ekşioğlu’nun futbol geleceğini tartışmak, abesle iştigal. Elli yaşı üzerindeki tüm insanlarla konuşabilirim. Yeni yetmelerle değil. Beşiktaş camiası dünün Şeref Stadı’nı çok iyi bilirken, onların çoğu portakal değildi. İsterse şimdi cevap versinler.

Ah Fabri ah!

Bütün hatalarınla Beşiktaş takımı sana sahip çıktı. Beşiktaş taraftarı, Tolga’ya verilmeyen şansı Avrupa Kupaları’ndan sonra sana verdi. Derbide de biliyorlardı senin çok hatalı olduğunu. Ancak, Beşiktaş camiası her şeyden evvel vefa bilir. Ve kalbine giren bir insanı çıkarmaz. Sen şu anda Tolga’nın yaptığı hataları bile geçtin. Kendini toparla. Savunman, sağ bekin, iki stoperin ve sol bekin evlere şenlik olmasına rağmen kendini toparla!

Şenol hocam nerede kaldık!

Sezon başından beri, hatta bu kulübe imza attığın zamanlar Beşiktaş ailesinde senden en çok memnun olan birisiydim. Pardon biri de Mete Vardar. Sor, soruştur. Seni bu takımda hangi yönetici seviyor. Bu takımı şampiyon yapsan bile. Bir takımın teknik direktörü, kapının önünde valizi hazır olandır. Açıklamalarını da beğenmedim. Zaten bana ‘futboldan anlamaz’ diyordun. Dalga geçiriyordun bizimle biliyordum. Hocam ne oldu nerede kaldık!

YORUM YAZ