MENÜ

Güneş'in söyledikleri...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başta Şenol Güneş olmak üzere teknik kadroyu kutluyoruz. Gönül isterdi ki sayın Güneş, basın toplantısında kendisiyle kader birliği yapan o arkadaşları ile beraber medya önüne çıksaydı. Kendisi hakkında yazılanlara gelince ben de kendisiyle aynı fikirdeyim. Sezon içinde birçok maçta bizzat deplasmanlar dahil gidip izleyen biriyim. Zaten bu günlerde deplasmanlarda olmayıp, ‘Şezlong Yazarları’ türedi. Meydanı boş bulanların, sevmediklerine sallaması moda oldu.

Hocamı ben de eleştirdim. Ama zannetmiyorum beni kastettiğini. Kimi kastettiğini sevgili İsmail Er’in dediği gibi açıklamalı. Ama açıklamıyorsa söyleyeyim. Sevgili büyüğüm Hıncal Uluç ve Erman Toroğlu’nu kastediyor. Şenol Güneş bu isimleri açıklamalıydı.

Mevlana’dan bizlere...

Sevgili Şenol Güneş, Mevlana’nın sözünü söyleyince ortalık karıştı. “Gülü gülene ver, sevgiyi bilene ver” sevgili yengemize gönderdiği çiçeklerle bunu yazmıştı. En ufak bir art niyet yok. Şenol Güneş’in insani duygularını, dostluğunu, insan sevgisini bilenlerden biriyim. Onun için Mevlana’nın bu lafını başka alana çekmek hoca söyleyemez ama ben söyleyeyim, “Terbiyesizliktir”. Sosyal medyada yazanlar da terbiyesizdir’ hocanın üzülmemesi lazım. Meyve veren ağaç taşlanır.

Pamuk eller cebe

Şampiyon oldun. Eğer bu havadan çıkmazsa Beşiktaş’ı büyük tehlikeler bekliyor. Hocanın açıklamalarından sonra yedekler dahil kiralık futbolcuların tümü bu formadan uzaklaşmalı. Hocanın kalacağını düşünürsek, galiba bu oyuncular kafasında hiç yok. Kendilerine kulüp aramaları gerekir. Ancak burada yönetime çok iş düşüyor. Geçen sene hocaya sorulmadan bazı transferler yapılmış, Demba Ba, Aras, Mitrovic, Ersan Gülüm ve diğerleri hocanın başını çok ağrıtmıştı.

Bu takıma bir değil, iki değil, Marcelo’dan başka alternatifi ile 3 defans oyuncusu lazım. Ancak bunlar mevcut olan Mitrovic, Ersan Gülüm ve oğlum kadar sevdiğim Atınç değil. Hiçbiri yaraya merhem olmaz. Biz şunu istiyoruz hocanın lafı ile “Güneş battığı zaman ortaya çıkacak yıldızlar olmalı”. Hoca bu sezon çektiği sıkıntıları çekmemeli. Bütün bunlar için pamuk eller cebe. Ama ne yazık ki sayın Orman ve Ahmet Nur Çebi’den başka elini cebine atabilecek biri aranıyor!

YORUM YAZ