MENÜ

Hakem şansı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş açısından son 3 haftanın en kritik müsabakası, saha içi ve saha dışı olaylarıyla Kasımpaşa oldu. MHK’nın prensi Serkan Çınar ve ekibini tanımasam Beşiktaş’ı katletmek için sahada diye düşüneceğim! Neler yapmadı ki? Beşiktaş’ın yediği golde rakibe pas yaptı. Beşiktaş’ın ikinci golünden önceki penaltıya devam kararı verdi. Bunlar akılda kalan pozisyonlar. Statta önümüzde televizyon, yanlış yazmamak için kararları incelerken saç baş yoluyoruz. Dedim ya Serkan Çınar’ı tanımasam MHK değil bu maça Göksel Gümüşdağ atasa bu hatalar olmazdı. Yani maçın ilk yarısı hakem şansı yanında olmayan Beşiktaş açısından şanssızlıkla geçti. İkinci 45 dakikada gelen erken goller Beşiktaş’ı rahatlattı.

Quaresma bambaşka!

Dün: Adriano, Tosic ve Aboubakar bana göre vazifelerini iyi yaptılar. Ancak haftalardır beklediğim Oğuzhan Özyakup, dün sahada başkomutan gibiydi. İşte biz bu Oğuzhan’ı istiyoruz. Atiba’nın yokluğunda Tolgay merak ediliyordu ancak dünkü performansı sonrasında Atiba’yı unutturdu. Ryan Babel çok iyi ancak bu satırlar yeter mi bilmem Ricardo Quaresma, geldiği günden beri Efendi Beşiktaş’ın en üretken ve en sakin oyuncusu oldu.

Güneş klasiği izledik!

Maçın son bölümünde skor 4-1 olmuş, yine Şenol Güneş klasiği izledik. Maç; 5-6 olması gerekirken Necip ile Beck’i sahaya sürmeye bir anlam veremedim. Hoca yeter artık. Taraftar, son 15 dakikadaki pozisyonları kalesinde görmek istemiyor. Korkunun ecele faydası yok.

YORUM YAZ