MENÜ

Ne oluyor hocam?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sezon bitti, şampiyon olduk, herkes birbirini tebrik etti, biz de Şenol hocayı tebrik ettik. Fakat ne olduysa ondan sonra oldu. Şenol hocada bir ego patlamasıdır gitti. Fatih Terim, bu kadar para alırken ben neden bu kadar para alıyorum gibi küçük hesaplar içine girdi. Gerçi küçük hesap 1,5 milyon Euro ama hatırı sayılır da bir para. Elimizi vicdanımıza koymamız lazım. Fikret Orman gereğini yaptı. 500 bin Euro zam. Yapmaya da bilirdi. Ama hocaya jestin en güzelini yaparak bu parayı verdi. Şimdi ne oldu da hoca birden bire 3 milyon Euro istiyor.

Dünyada hiçbir firmanın ‘CEO’suna yüzde 100 zam yapılmaz. Şenol hocayı parayı seven biri olarak biliyorduk ama bu kadarı da ayıp. İki sezondur yaptığı hataları, az kalsın kaybedilen şampiyonlukları düşünürsek istediği para daha futbolcularla anlaşılmadan bu krizi yaratması şimdiye kadar söylenenleri doğrular cinstendi. Yani kısacası şunu söylemek istiyorum. İnsanda biraz utanma olur.

Metin Albayrak nerelerde?

Fikret Orman, başkan seçildiğinden beri sürekli yanında olan bir kişi vardı. O da Metin Albayrak. Ancak son iki aydır Metin Albayrak ortalarda yok. Önce poster çekiminde meydanda yoktu sonra birinci vazifesi olan altyapıda ortalarda yok. Basın sözcüsü o, transfer komitesi başkanı o, altyapı komitesi o, pilot takım organizasyonunda o.

Bu kadar sıfatların yüklendiği, bu kadar yetkilerle sınırlandırılmış Fikret Orman’ın kader arkadaşı bu günlerde meydanlarda yok. Şimdi araştırıyorum. Altyapıya gittim bir aydır orada yok. Transfer komitesinde yok, pilot takım Kocaeli Birlikspor yüzüstü kalmış. Kulüp basın sözcüsü yok. Neler oluyor sevgili Fikret? Yola çıktığın arkadaşlarını yarı yolda bırakmışsın. Aman dikkat et! YOLA ÇIKTIĞIN ARKADAŞ- LARINLA, YOLDA BULDUKLARINI SAKIN DEĞİŞTİRME. Şenol Güneş gibi ego patlaması yapabilirsin. Ancak bunun yeri ve zamanı şimdi değil. Şimdi pamuk ellerin cebe girmesi yoksa pamuk ellerin ceple arası Paris kadar uzak mı Fikret?

Gökte yıldız kalmadı

Transfer başladı. Sayfalarımızı yıldızlar kaplıyor. Sezon sonu kimlerden bahsediliyordu? Şimdi kimlerden bahsediliyor? Tek güvencemiz Fikret Orman’ın şapkadan tavşan çıkarması gibi bir iki kiralık oyuncuyu monte etmesi lazım. Ancak şu anda yardımcı kimsesi yok. Etrafını menacer bozuntuları kaplamış durumda. Bu adamlar kendini çok çabuk satarlar. Fikret Orman’ın çok dikkat etmesi lazım. Ersan Adem Gülüm gibi ve Demba Ba gibi oyuncuların menacerleriyle selamı sabahı kesmesi lazım. Şimdi işi daha zor. Beşiktaş’ın bu sezon kesinlikle yerinde ve zamanında transferler yapması lazım. Sezon açıldıktan sonra enkazlar Beşiktaş’ın bugüne kadar hep dert olmuştur. Aman dikkat!

YORUM YAZ