MENÜ

Şaka gibi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş bunu hep yapıyor. Avrupa Şampiyonası’nda da dünkü maçta da göklere çıkardığımız Fabri, hatasıyla ne yazık ki berabere kaldı. Dakika 90+4, rakip 9 kişi hâlâ geriye çekilmenin ne sebebi var. Ben amatörlerin bir ağabeyi olarak hep söylerim. Amatörlere laf söylemeyin diye. Ancak dün amatör kümede bile bu şekilde kötü bir gol göremezsiniz. Zaten stresli maçları bir türlü çözemeyen Beşiktaş için şimdi kalan 4 mücadele için umutlu konuşamıyoruz. Neye güveneceğiz? Kaleciye mi, bu defansa mı, yoksa Aboubakar’ın yerine oyuna giren Cenk’in kaleciye nişanlandığı pozisyonlara mı güveneceğiz. Gökhan İnler, geçen hafta bu takımın 18’inde bile yok. Adamı ruhen, bedenen bitirmişsin. Bu hafta en kritik maçta gel bu defansı topla diye, oyuna sok.

Başınıza taş düşsün

Babel, Aboubakar, Quaresma kaçırdıkları gollerle önümüzdeki Bursaspor maçına ki; Bursa çöküşte ama haftalardır bu maçı bekliyor. Göreceksiniz, boş tribünler tıklım tıklım dolacaktır. Çünkü onların Beşiktaş’la ayrı hesapları var. Fenerbahçe, maçın başından beri, sahaya oynatmamak üzerine çıkmıştı. Pozisyonlar demiyorum. Tek pozisyon, o da gol. Şimdi Fırat Aydınus ne yapsın. Çıktı yardımcılarıyla beraber adam gibi maç yönetti. Zaten hep yönetiyor da, malesef yöneticiler kendini kurtarmak için en rahat yol hakeme sallıyor. Allah aşkına müsabakayı izleyen, tüm herkese sesleniyorum. Millet Fırat’a laf söylüyor. Fırat kadar başınıza taş düşsün.

Umrunda olmuyor

Cenk’le Aboubakar’ı karşılaştırıyoruz. Ben değil, bütün Beşiktaşlılıar. Ama dün gördünüz. Ben Cenk’i zevk için Beşiktaş Meydanı’nda yarım saat döverim. Acaba Cenk’i müşterisi çıksın diye mi oynatıyorlar. Ama olan Beşiktaş’a oluyor, kimsenin umrunda olmuyor. Ersan Gülüm ve Demba Ba nerede be kardeşim söyleyin bana. Hem takıma, hem yaşananlara da yazık.

YORUM YAZ