MENÜ

Göztepe'nin dirilişi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında Segbefia’nın golüyle öne geçen Sarı-Kırmızılılar, 83’üncü dakikada golcüsü Jahovic’in kafasıyla farkı 2’ye çıkardı. Özgürcan’ın 89’uncu dakikada penaltıdan attığı gol Giresunspor’a yetmezken bu sonuçla 43 puana yükselen Göztepe, 4’üncü sıraya çıktı, 40 puanda kalan Yeşil-Beyazlılar ise 6’ncılığa geriledi. Göztepe muhteşem seyircisini arkasına alarak ilk 20 dakika tempolu oyun oynadı. 10. dakikada baskının karşılığı geldi.

Segbefia takımını öne geçirdi. 20 dakikadan sonra ise tempo azaldı ve oyun üstünlüğünü rakibe bıraktı. Giresun, ceza alanında biraz daha dikkatli olsa, özellikle ofsaytlara dikkat edebilse öne bile geçebilirdi. İkinci yarıda İzmir ekibi Canberk ve Halil’le sol kanadı çok iyi kullandı. 83. dakikada kornerden Halil’in güzel ortasını Jahovic enfes bir golle süsledi. Giresunspor ise Dodo’nun frikiği ve Özgürcan’ın penaltısından başka üretemedi.

Mutlaka kazanmalıydı

89’da fark Özgürcan’ın atışıyla bire inse de puana yetmedi. İyi olan kısım Göz Göz’ün 3 hafta sonra Yılmaz Vural’la çıktığı maçı kazanmasıydı. Mükemmel oldukları söylenemez ama mutlak kazanmaları gereken bir maçtan zaferle ayrıldıklarını söylemek lazım.

YORUM YAZ