MENÜ

Mehmet Demirkol'dan Selçuk İnan'a itiraz!

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan'ın derbinin hakemi Mete Kalkavan'la ilgili şikayetlerine Mehmet Demirkol'dan itiraz geldi.

Mehmet Demirkol'dan Selçuk İnan'a itiraz!

Beşiktaş'ın zaferiyle sona eren derbi sonrası Galatasaray'ın yıldızı Selçuk İnan'ın iddialarına Mehmet Demirkol'dan itiraz geldi. NTVSPOR'da yayınlanan 90+ programında derbiyi ve sonrasındaki açıklamaları değerlendiren Mehmet Demirkol, öncelikle Cim Bom'un hocası Mustafa Denizli'nin performansını eleştirdi.

Demirkol, "Mustafa hoca takıma dokunacaktır diye bekliyoruz, geriye gidiyor. Hamza hocanın son maçlarında bu adamların suratları bu şekilde değildi. Belki yapacağın transferler tamire yardımcı olur" ifadesini kullandı.

Gomez örneği...

Selçuk İnan'ın, hakem Mete Kalkavan'la ilgili serzenişini yerinde bulmayan Demirkol, şunları söyledi:

"Beşiktaşlılar'a da sorsan 'Selçuk iki kez atılmalıydı' diyebilirler. Galatasaraylılar'ın hakemden şikayet edecek durumu yok. Özellikle Selçuk'un... Bir adamın hakemden şikayet etmesi başka bir şeyi anlatır, hakemi anlatmaz!"

"İki tane sahne anlatayım. (Parmağını kaldırarak) Selçuk daha maçın başında hakeme şöyle bir hakeket yapıyordu. Mario Gomez yaptı, hemen kart gördü. Hakemin bu nedenle niyetinden şüphe duyulmaz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ