MENÜ

Beşiktaş'ın stoperi Colley gol krallığına oynuyor! Hücumcu performansı...

Kara Kartal’da Omar Colley, bir stoper olmasına rağmen çarpıcı bir istatistiğin altına imza attı. Savunmadaki başarısı ile göz dolduran tecrübeli oyuncu, bu sezon tam 8 kez rakip fileleri havalandırdı, takımın en golcü 3. oyuncusu oldu.

Beşiktaş'ın stoperi Colley gol krallığına oynuyor! Hücumcu performansı...

Beşiktaş’ta bu sezon kritik anlarda sahneye çıkıp, birçok gole imza atan Omar Colley’in performansı gözlerden kaçmıyor… Gambiyalı stoper, bir savunma oyuncusu olmasına rağmen adeta bir hücumcuymuş gibi takımına katkı verdi.

Haberin Devamı

Süper Lig'de 7, Avrupa’da ise bir gole imza atan deneyimli futbolcu, birçok takım arkadaşını sollamayı başardı. Siyah-Beyazlılar’da bu sezon en çok rakip fileleri havalandıran oyuncular Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun oldu.

Beşiktaşın stoperi Colley gol krallığına oynuyor Hücumcu performansı...

En çok Semih ve Cenk

Semih ve Cenk ikilisi, toplamda 11’er kez gol atma başarısı gösterdi. Listenin 3. basamağında ise sürpriz olarak Colley yer aldı. 29 yaşındaki futbolcu, tam 8 kez ağları sarstı.

Beşiktaşın stoperi Colley gol krallığına oynuyor Hücumcu performansı...

Sakatlardan kötü haber

Beşiktaş, Rachid Ghezzal’ın sağ uyluk arka adalesinde kas tendon bileşkesinde gerilme ve ödem, Milot Rashica’nın ise sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı. Kulüpten yapılan bilgilendirme mesajında, “Ankaragücü ile oynadığı müsabakada sağ uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Rachid Ghezzal’ın MR görüntülemesinde, sağ uyluk arka adalesinde (gerilme ve ödem saptanmıştır. Milot Rashica’nın MR görüntülemesinde, sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem saptanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Hasic geri dönmek istiyor

Beşiktaş’tan kiralık olarak Bosna Hersek Ligi takımlarından FK Sarajevo’da forma giyen Ajdin Hasic, takıma geri dönerek kendini kanıtlamak istediğini söyledi. Hasic, “Bir sonraki sezon sonuna kadar sözleşmem var, bu yüzden yeni sezonda hazırlıklarıma Beşiktaş’la başlayıp, takımdaki yerimi almayı planlıyorum. Dürüst olmak gerekirse şu anki isteğim; Beşiktaş’ta kendimi kanıtlamak ve oraya neden geldiğimi herkese göstermek” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ