MENÜ

Fenerbahçe Beko - Monaco maçı sonrası saha karıştı! Taraftar çılgına döndü

THY Euroleague play-off çeyrek final dördüncü maçında Fenerbahçe Beko, sahasında Monaco'ya 62-65 kaybetti. Maçın son düdüğü gelmesiyle birlikte saha karıştı.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague play-off serisi 4. maçında Monaco'ya 65-62 mağlup oldu. Mücadelenin ardından saha içi karıştı.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM ATMOSFER

Fenerbahçe taraftarları, Monaco maçında inanılmaz bir görsel şölene imza attı. Sarı-lacivertlilerin hazırladığı koreografi Avrupa'da da gündem oldu.

MAÇ SONU SAHA KARIŞTI

Maçın son düdüğü gelmesiyle birlikte saha karıştı. Sahaya yakın bölgedeki taraftarlar ve Monaco oyuncuları arasında büyük gerginlik yaşandı. Daha sonra görevlilerin araya girmesiyle birlikte konuk ekibin oyuncuları soyunma odasına gönderildi.

Fenerbahçe Beko - Monaco maçı sonrası saha karıştı Taraftar çılgına döndü

'ÖZÜR DİLERİM'

Sarunas Jasikevicius, "Maçın sonunda yaşanan olaylardan dolayı özür dilerim. Bu biz değiliz. Kendi hatalarımıza bakmamız gerekiyor. Bugünün sorumluluğunu üzerimize almalıyız. Takım olarak iyi bir performans gösteremedik. Topu gerekli şekilde kullanamadık, hücumda iyi değildik. Oyuncular, topu eline alıp problemleri çözmek istedi gibi gözüktü. Bu negatif taraftı. Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama 5’inci maç var. Oyuncularıma, benim kahramanlarım olduklarını söyledim. Şimdi video analizde neleri yanlış yaptığımıza bakacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Asist sayılarına bakıldığında iyi bir takım oyunu oynamadıklarının ortaya net bir şekilde çıktığını söyleyen tecrübeli başantrenör, "Takım gibi oynamadık. Topu çok fazla elimizde tuttuk. Çok iyi mücadele ettik. Bireysel oyunumuz takım oyununa dönemedi. Sabırsız bir oyun ortaya koyduk" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ