MENÜ

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! İstanbul'da takımına gidebilir

Sultanlar Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Opet'te flaş bir ayrılık yaşanabileceği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! İstanbul'da takımına gidebilir

 

Fenerbahçe Opet'in Polonyalı pasör çaprazı Magdalena Stysiak, sarı lacivertli takıma veda edebilir. Ayrılık halirde 23 yaşındaki oyuncunun yeni takımı da Sultanlar Ligi'nden olacak.

Haberin Devamı

Melissa Vargas döndü, Stysiak gitmek istiyor

Voleybol Magazin'in haberine göre; Magdalena Stysiak’ın kendisiyle aynı pozisyonda oynayan milli voleybolcu Melissa Vargas’ın sezon başından itibaren Fenerbahçe Opet’te forma giyecek olmasından dolayı daha fazla süre alacağı bir kulüpte forma giymek için takımdan ayrılmak istediği ileri sürülüyor.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık İstanbulda takımına gidebilir

Türk Hava Yolları transfer etmek istiyor

23 yaşındaki yıldızın bu kararını öğrenen Sultanlar Lig takımlarından Türk Hava Yolları'nın Magdalena Stysiak’ı kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık İstanbulda takımına gidebilir

"Kesinlikle İstanbul'da kalacağım" demişti

Magdalena Stysiak Mart ayında Polonya basınına verdiği röportajda, 'Gelecek sezon Türkiye'de kalma ihtimaliniz nedir?' sorusuna "Kesinlikle Türkiye'de kalacağım. Evet, İstanbul'da kalacağım, ama daha fazla ayrıntı veremem." ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ