MENÜ

Sivassporlu oyuncunun menajeri Fenerbahçe'nin teklifini açıkladı

2016 yılından beri Sivasspor'da forma giyen 33 yaşındaki kaleci Ali Şaşal Vural'a gelen tekliflerden birinin de Fenerbahçe'den olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Sivassporlu oyuncunun menajeri Fenerbahçe'nin teklifini açıkladı

Sivasspor'un tecrübeli kalecisi Ali Şaşal'ın devre arasında Fenerbahçe ve Samsunspor'dan teklif aldığı ortaya çıktı

Haberin Devamı

"SPEKÜLASYONLAR DOĞRU DEĞİL"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan tecrübeli kalecinin temsilcisi Önder İnce, "Devre arasında Sivasspor bir yabancı kaleci aldı; ama Ali oranın birinci kalecisi, bileğinde bşr ödem vardı, riske edilmek istenmediği için diğer kaleci oynadı. Zorlu maçlarda sağlam biçimde oynaması amaçlandı. Fenerbahçe maçında oynadı, Başakşehir, Galatasaray ve Konya maçlarında oynayacak. Trabzonspor maçında riske edilmek istemediği için oynatılmadı. Son 3 sezonda 120 maç oynamış bir kaleci için spekülasyon yapmak doğru değil. Kötü niyetli bakmamak gerek. Pozitif olmak gerek. Ülkenin buna ihtiyacı var. Fenerbahçe maçında bence çok iyi oynadı. Gollerde bir şey yapamazdı" dedi.

Haberin Devamı

SİVASSPOR'DAN AYRILIYOR

Ali Şaşal'ın sezon sonunda Sivasspor'la olan sözleşmesinin bittiğine işaret eden Önder İnce, "8 sezon oldu. Misyonumuzu tamamladık. Türkiye kupasını kazandı. Ayrılacağız. Teklif var. Süper Lig'de oynamaya devam edecek. Devre arasında da teklifler oldu. Biri dört büyüklerden olmak üzere iki teklif geldi. Ama Sivasspor vermedi.

Anlaşamadılar. Yaz transfer bir başka takıma gidecek" şeklinde konuştu. Ali Şaşal için geride bıraktığımız ocak ayında Fenerbahçe ve Samsunspor'un teklifte bulunduğu öğrenildi.

Sivassporlu oyuncunun menajeri Fenerbahçenin teklifini açıkladı

YORUM YAZ