MENÜ

VAR golü verdi, Jorge Jesus çıldırdı: Yardımcıları zor sakinleştirdi

Geçen sezon Fenerbahçe ile Süper Lig'de ikincilik yaşayan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in başına geçmişti. Yeni takımıyla galibiyet rekorları kıran Portekizli teknik adam deplasmanda kazanılan Al Ahli maçında görenleri şaşkınlığa uğratan bir harekete imza attı. İşte o anlar ve detaylar...

VAR golü verdi, Jorge Jesus çıldırdı: Yardımcıları zor sakinleştirdi

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 28. haftasında, Jorge Jesus'un çalıştırdığı lider Al Hilal deplasmanda Al Ahli'ye konuk oldu.

Haberin Devamı

Kral Abdullah Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi ekip 30. dakikada Feras Al Brikan'ın golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda konuk ekip daha iyi bir oyun sergilemeye başladı. 52. dakikada Mitrovic'in golüyle beraberliği yakalayan Al Hilal, 89. dakikada Malcom'un attığı golle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

JESUS OYUNCUSUNU SIRTINDA TAŞIDI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve sezon başında Al Hilal'in başına geçen Jorge Jesus, galibiyet golünü atan Malcom'u sahada sırtına alarak tebrik etti. O anlar kameralara da yansıdı.

JESUS ÇILGINA DÖNDÜ!

Al Hilal'in 52. dakikada Mitrovic ile bulduğu gol bir süre VAR tarafından incelendi. İncelemenin tamamlanmasının ardından Hakem Ricardo De Burgos Bengoetxea orta noktayı geçirerek golün geçerli olduğunu işaret etti.

Haberin Devamı
Hakemin verdiği karar Jorge Jesus'u çıldırttı!

Hakemin golü vermesinin ardından gergin bekleyişi sona eren Jesus, bir anda sinirli bir şekilde rakip yedek kulübesine doğru hareketlendi.

Bu esnada deneyimli teknik adamı yardımcıları sakinleştirmekte zorlandı. 69 yaşındaki teknik adam yardımcıları tarafından yedek kulübesine götürülerek sakinleştirildi.

VAR golü verdi, Jorge Jesus çıldırdı: Yardımcıları zor sakinleştirdi

YORUM YAZ