MENÜ

Başakşehir durdurulamıyor! (ÖZET | Başakşehir 4-1 Kasımpaşa)

Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında evinde Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Çağdaş Atan'ın öğrencileri bu galibiyetle birlikte puanını 55'e yükseltti. Kasımpaşa ise 49 puanda kaldı. İşte maçın detayları...

Başakşehir durdurulamıyor! (ÖZET | Başakşehir 4-1 Kasımpaşa)

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Başakşehir, Kasımpaşa'yı konuk etti. Taraftarı önünde karşılaşmaya hızlı başlayan Çağdaş Atan'ın öğrencileri, henüz 15. dakikada Dimitris Pelkas'ın uzaktan harika golüyle 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

BEN OUANES UMUTLANDIRDI AMA...

Pelkas'ın golünün ardından baskısını devam ettiren Başakşehir, 24'te Davidson ile farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Kasımpaşa, 47'de Ben Ouanes'in golüyle farkı bire indirdi.

Çağdaş Atan: Hayallerimiz bu maçla daha da büyüdü

SON SÖZÜ KEMEN SÖYLEDİ

Yüksek tempoda geçen karşılaşmada Davidson bir kez daha sahneye çıktı ve 69'da ağları havalandırarak skoru 3-1'e getirdi. 86'da ise Kemen farkı üçe çıkardı. Kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca Başakşehir, evinde Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Başakşehir bu galibiyetle puanını 55'e yükseltirken Kasımpaşa ise 49 puanda kaldı.

Başakşehir - Kasımpaşa maçının ilk 11'leri

Başakşehir: Muhammed, Duarte, Opoku, Ba, Dubois, Onur, Deniz, Pelkas, Ömer Ali, Davidson, Figueiredo.

Haberin Devamı

Kasımpaşa: Gianniotis, Yasin, Porozo, Taylan, Mortadha, Gökhan, Aytaç, Hajradinovic, Oğulcan, Ngoy, Da Costa.

Maçın önemli anları

1' MAÇ BAŞLADI | İlk düdük çaldı ve karşılaşma başladı.

15' GOL | Pelkas attı, Başakşehir öne geçti... Sol iç kulvardan paslaşılarak kullanılan frikiğin ardından Pelkas yaklaşık 30 metreden sağ ayağıyla çok sert vurdu, yakın direğe çarpan top ağlarla buluştu: 1-0.

24' GOL | Davidson attı, Başakşehir farkı ikiye çıkardı... Savunma arkasına sarkan Davidson ceza sahası içi sağ çaprazında kaleciyi çalımlayıp kale sahasından vuruşunu yaparak ağları havalandırdı. İlk önce ofsayt nedeniyle geçersiz sayılan gol, VAR kontrolünün ardından yeniden geçerlilik kazandı: 2-0

DEVRE | Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 sona erdi.

46' İKİNCİ YARI BAŞLADI | Karşılaşmada ikinci yarıda ilk düdük sesi geldi.

47' GOL | Ben Ouanes attı, Kasımpaşa farkı bire indirdi... Sol kanatta topla buluşan Ngoy yerden ortaladı, ceza sahasında bulunan Ben Ouanes vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi: 2-1.

69' GOL | Davidson attı, fark ikiye çıktı... Figueiredo'nun ara pasıyla savunma arkasına sarkan Davidson ceza sahası içi sol çaprazından vuruşunu yaparak topu ağlarla buluşturdu: 3-1.

86' GOL | Kemen attı, fark üçe çıktı... Ceza sahası içi sol çaprazında bulunan Kemen, Lima'nın sol kanattan yaptığı ortanın ardından sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve ağları havalandırdı: 4-1.

Haberin Devamı

MAÇ BİTTİ | Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

 

YORUM YAZ