MENÜ

Can Uzun'un yeni takımı belli oldu! Resmi imza bekleniyor

Bundesliga 2'de Nürnberg forması giyen Can Uzun'un yeni takımı belli oluyor. Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan 18 yaşındaki golcünün artık resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Can Uzun'un yeni takımı belli oldu! Resmi imza bekleniyor

Bundesliga 2 takımı Nürnberg'in formasını giyen Can Uzun, yeni bir maceraya yelken açıyor. 18 yaşındaki yıldız, kısa süre içerisinde yeni takımıyla sözleşme imzalayacak. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

A MİLLİ TAKIM'I SEÇMİŞTİ!

Kararının ardından Sky Almanya'ya röportaj veren Can Uzun, "Kalbimin sesini dinledim. Böyle bir karar kulüp değiştirmek gibi bir karar değil. Millî Takımı hissetmek zorundasınız. Kalbim ve içgüdülerim bana Türkiye'nin benim için doğru seçim olduğunu söyledi" sözlerini sarf etti. Karar verme sürecini de anlatan 18 yaşındaki hücumcu, "Düşünmek için zaman istedim. Geçtiğimiz dönemde ailem ve arkadaşlarımla bu konu hakkında çok konuştum ve onların düşüncelerini dinledim. Sonuçta kalbimden gelen kişisel bir karar verdim. Bu benim kararım ve benim için doğruyu hissettiriyor" sözlerini sarf etmişti.

Can Uzunun yeni takımı belli oldu Resmi imza bekleniyor

YENİ TAKIMI BELLİ OLUYOR!

Di Marzio'nun haberine göre; Eintracht Frankfurt, Nürnberg'den Can Uzun'u kadrosuna katmaya çok yakın. Kulüpler arasında anlaşma sağlandı ve artık işin resmiyete dökülmesi gerekiyor. 

Haberin Devamı

CAN UZUN'UN 2023-24 SEZONU PERFORMANSI NASIL?

2023'ün temmuz ayında Nürnberg U-19 Takımı'ndan A takıma yükselen Can Uzun, sergilediği performansla Bundesliga 2'ye damga vurmayı başardı. Bileklerine hakim olan ve skorer kimliği ile ön plana çıkan genç futbolcu, bu sezon Nürnberg formasıyla tüm kulvarlarda toplam 34 maça çıktı. Can Uzun, söz konusu 34 karşılaşmada 18 gol atıp 3 asist yaptı. 

YORUM YAZ