MENÜ

Süper Lig'i salladı! Dünya devinin başına geçiyor

Süper Lig'de oynattığı futbolla dikkatleri üzerine çeken İtalyan teknik direktör Francesco Farioli, Fransız ekibi Nice'in başına geçmişti. Fransa'da da hocalık performansını gösteren İtalyan hocanın dünya devinin başına geçeceği aktarıldı.

Süper Lig'i salladı! Dünya devinin başına geçiyor

Türkiye'de Alanayaspor ve Karagümrük gibi Süper Lig takımlarını çalıştıran Farioli, Fransa'daki performansının ardından dünyanın en köklü takımlarından birinin yeni hocası oluyor.

Haberin Devamı

AJAX DEVREYE GİRDİ

Bu sezona istediği gibi başlayamayan Hollanda devi Ajax, gelecek sezon için hocalık arayışlarına hız verdi. Ajax, yeni hoca adayları arasında Francesco Farioli'yi de aldı. 

Süper Ligi salladı Dünya devinin başına geçiyor

FARIOLI DE İSTİYOR

ADNL'de yer alan habere göre Ajax, Nice'nin başında başarılı bir performans sergileyen Francesco Farioli'yi teknik direktör listesinin en başında yer alıyor. 35 yaşındaki İtalyan hocanın bu teklife ise sıcak baktığı ve gelecek sezon için Ajax'ın başında olmayı arzuladığı ifade edildi. 

Süper Ligi salladı Dünya devinin başına geçiyor

Öte yandan Ajax'ın listesinde Brighton ile harikalar yaratan fakat Chelsea ile kötü bir performans gösterip ayrılan Graham Potter'da bulunuyor.

SEZON PERFORMANSI 

Bu sezon Nice'nin başına geçen Francesco Farioli, Fransız ekibiyle 35 resmi maça çıkarken bu karşılaşmalarda 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. İtalyan teknik direktör, maç başına 1.71 puan ortalamasına sahip oldu.

YORUM YAZ