MENÜ

Eski Galatasaraylı Jo Alves'e şok: Takım otobüsünden indirilerek tutuklandı

2009/2010 sezonunun devre arasında kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Brezilyalı oyuncu ülkesinde takım otobüsünden indirilerek gözaltına aldı. Avukatı açıklama yapmasına rağmen sebebinin başka bir durum olabileceğinden şüpheleniliyor. İşte detaylar...

Eski Galatasaraylı Jo Alves'e şok: Takım otobüsünden indirilerek tutuklandı

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen ve geçmişte rekor bir bonservisle Manchester City'e katılan 37 yaşındaki Sambacı Jo Alves, ülkesinde tutuklandı.

Haberin Devamı

MANCHESTER CITY'DEN ALVES İÇİN DEV BONSERVİS

2006 yılında 5 Milyon Euro karşılığında CSKA Moskova'ya transfer olan Jo Alves, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Manchester City, 24 Milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Jo Alves'den beklediği verimi alamadı.

Çeşitli takımlara kiralanan yıldız oyuncu 2009/2010 sezonunun devre arasında Galatasaray'a kiralandı.

GALATASARAY'DAN TRANSFER SÜRPRİZİ

GALATASARAY PERFORMANSI

Devre arasında Galatasaray'a transfer olan Jo Alves, sahaya çıktığı 15 karşılaşmada üç kez gol sevinci yaşarken iki kez de asist yaptı. Sezon sonunda Manchester City'e geri döndü.

Eski Galatasaraylı Jo Alvese şok: Takım otobüsünden indirilerek tutuklandı

Sarı - kırmızılılardan sonra ise, Atletico Mineiro, Internacional, Al-Shabab, JS Suning, Corinhthians, Nagoya Grampus, Ceara ve Al-Jabalan formaları giydi.

Haberin Devamı

BREZİLYA'DA TUTUKLANDI

Brezilya basınında çıkan haberlere göre, salı günü Jo Alves'in formasını giydiği Amazonas takımının otobüsü Ponte Preta maçı için stadyuma hareket etti. Brezilya polisi yolda otobüsü durdurarak 37 yaşındaki oyuncuyu gözaltına aldı. Alves gece boyunca karakolda tutulurken Avukat Artur Eugenio Matias bir açıklama yaptı.

Avukat gazetecilere; "Bahia eyaletindeki bir şehirde oldukça küçük bir borç için tutuklama emri çıkarılmış" dedi. Bu haberin ardından Jo Alves'in eski eşi sosyal medya hesabından "Bir gün av için, bir diğer gün avcı için" şeklinde bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım konunun nafaka ödemesiyle ilgili olabileceğini akıllara getirdi.

Eski Galatasaraylı Jo Alvese şok: Takım otobüsünden indirilerek tutuklandı

SEKİZ ÇOCUĞUNDAN BİRİ

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, altısı evlilik dışı sekiz çocuğu olan Jo Alves, eski eşi Maiara Quiderolly'den olan Joao Gabriel isimli oğlu için nafaka ödemesini düzenli yapmıyordu. Quiderolly bu konudan sık sık paylaşımlar yapıyordu.

Eski Galatasaraylı Jo Alvese şok: Takım otobüsünden indirilerek tutuklandı

YORUM YAZ