MENÜ

Galatasaray maçı öncesi teşvik primi ve şike açıklaması! Süleyman Hurma'dan olay sözler

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Galatasaray maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yüzde 30'unu Galatasaraylı taraftarlara ayrılacağını bildiren Hurma; Sofiane Feghouli ile ilgili de yorum yaptı. Başkan ayrıca teşvik primi ve 'şike' konuları hakkında da görüş bildirdi. İşte detaylar...

Galatasaray maçı öncesi teşvik primi ve şike açıklaması! Süleyman Hurma'dan olay sözler

Fenerbahçe'nin Konyaspor deplasmanında golsüz berabere kalmasının ardından sarı-lacivertli takım ile arasındaki puan farkını altıya yükselten Galatasaray, gözünü Fatih Karagümrük maçına çevirdi. Sarı-kırmızılı takım, 36. hafta mücadelesinde 12 Mayıs Pazar akşamı saat 19.00'da Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın açıklamaları büyük bir yankı buldu.

Haberin Devamı

'YÜZDE 30'UNU GALATASARAY'A AÇTIK'

Başkan Hurma, Fatih Karagümrük - Galatasaray maçında sarı-kırmızılı taraftarlara ayrılacak olan bilet sayısını açıkladı. Gazeteci Sezgin Gelmez'e konuşan Hurma, Fenerbahçe taraftarlarına yüzde 30 kontenjan açtıklarını hatırlatarak, "Kural gereği stadın yüzde 30'unu Galatasaray'a açtık. Bu da 23-24 bin seyirci yapıyor. Bilet fiyatları 930 lira olacak. Trabzonspor da stadı açmamızı istedi. Açtık ama şu ana kadar 3 bin bilet alımı gerçekleşti" dedi.

Galatasaray maçı öncesi teşvik primi ve şike açıklaması Süleyman Hurmadan olay sözler

'FEGHOULİ İLE KONUŞTUM'

Fatih Karagümrük'te forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Sofiane Feghouli'nin cezalı olması hakkında da konuşan Süleyman Hurma, "Feghouli, Galatasaray'dan iyi ayrılmadı. Oynamayı çok istiyordu. Kayseri'de yaptığı hareketin karşılığı kırmızı kart değildi. Kendisiyle konuştum. Galatasaray'a karşı oynayamayacağı için çok üzgün" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'TEŞVİK PRİMİ, MAÇ SATMAK İLE AYNI ŞEYDİR!'

Galatasaray maçı öncesi oyunculara prim açıklamadığını söyleyen Hurma, "Galatasaray maçı öncesi bir prim açıklamadım, açıklamam. Ne zaman yapsam ters tepti. Bu benim totemim. Kazansınlar, hak ettiklerini fazlasıyla veririm" dedi. Hurma ayrıca teşvik priminin şikeden farkının olmadığını da vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı: "Benim gözümde maç satmak ile teşvik primi almak aynı şeylerdir. Bugüne kadar bulunduğum hiç bir kulüpte teşvik primi yaşanmadı."

YORUM YAZ