MENÜ

Galatasaray rekorları kırıyor, gözünü Avrupa'ya çeviriyor!

Süper Lig’de üst üste kazanma rekoru... Bir sezonda en fazla galibiyet rekoru... Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla puan kazanma rekoru... 35 haftadır süren iç sahada yenilmeme serisi, ligdeki 23 maçlık yenilmezlik, 16 maçlık kazanma serisi, iç sahadaki 18’de 18’lik seri... Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde son yılların en görkemli şampiyonluğuna koşuyor. Elbette öncelik şampiyonluk kupasını kaldırmak ancak sonrasında ise sırada Avrupa var!

Galatasaray rekorları kırıyor, gözünü Avrupa'ya çeviriyor!

Süper Lig’e Galatasaray damgası... Sarı-Kırmızılılar, uzun yıllar unutulmayacak bir lig performansı sergiliyor. Son olarak güçlü rakibi Sivasspor’u da 6-1 gibi ezici bir skorla eli boş gönderen Aslan, muhteşem serilerine devam ediyor.

Haberin Devamı

Galatasaray rekorları kırıyor, gözünü Avrupaya çeviriyor

Kendi rekorlarını kırıyor

Teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk’un oturmasıyla kırılmadık rekor bırakmayan Galatasaray, artık kendisine ait olan rekorları da her hafta güncellemeye başladı. Bunlar arasında en dikkat çekici olanı ise kuşkusuz, daha lig bitmeden 96 puana ulaşarak Fenerbahçe’yi geride bırakıp lig tarihinin puan rekorunu kırmış olması.

Okan Buruk: Beklemediğimiz kadar rahat bir galibiyet oldu

Sadece 1 maç kaybetti

Aynı zamanda bir sezonda en fazla galibiyet elde eden takım unvanını da eline geçiren Cim Bom, Beşiktaş’ın 63 yıllık galibiyet serisini tarihe gömdükten sonra geliştirmeye devam etti ve kazanma serisini 16 maça çıkardı. Aslan aynı zamanda ligde 23 haftadır mağlubiyet yüzü görmüyor.

Galatasaray rekorları kırıyor, gözünü Avrupaya çeviriyor


İçerde yenilmiyor

Bu sezon sadece deplasmanda Hatay’a yenilen Galatasaray’ın evindeki seriler de parmak ısırtan cinsten. İçeride en son geçen sezonun 2. haftasında Giresun’a kaybeden Sarı-Kırmızılılar, sonraki 35 maçta yenilmediği gibi, bu sezonki tüm iç saha maçlarını kazandı, seriyi 18’de 18’e taşıdı.

Haberin Devamı

Galatasaray rekorları kırıyor, gözünü Avrupaya çeviriyor

Sırada Avrupa var

Bu müthiş rekorların altında imzası olan Okan Buruk, Galatasaray’la 2 yıllık yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. 50 yaşındaki teknik adamın en büyük hedefi ise ligdeki bu müthiş tablonun yanına bir de Avrupa destanı eklemek. Sarı-Kırmızılılar yaz döneminde mevcut kadrosundaki zayıf halkaları elden çıkarıp, nokta atışı transferler yaparak gücüne güç katmak ve Şampiyonlar Ligi’nde iddiasını ortaya koymak istiyor.

Galatasaray rekorları kırıyor, gözünü Avrupaya çeviriyor

YORUM YAZ