MENÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Gelişmeyi görüyoruz, seneye devam edeceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı 4-2 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu. Gelecek sezondan umutlu olduğunu söyleyen başarılı çalıştırıcı, "'Trabzonspor inadıyla devam eder' demiştim. Bugün oyunculardaki gelişmeyi görüyoruz. Top rakipteyken sıcak teması yapmayan bir kimliğimiz var, önümüzdeki sene itibarıyla bunu geliştireceğiz inşallah" yorumunu yaptı.

Başakşehir ve Beşiktaş'la birlikte üçüncülük mücadelesi veren Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Karadeniz ekibi ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçı Paul Onuachu'nun 3 gol, 1 asistlik performansıyla 4-2 kazanmasını bildi. Kayseri engeli sonrası Gaziantep engelini de kayıpsız geçen Fırtına üçüncülük iddiasını kuvvetlendirdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Gelişmeyi görüyoruz, seneye devam edeceğiz


'Trabzonspor inadıyla devam eder'

Maçın ardından da Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı gelecek adına umutlu konuştu. Tecrübeli hoca, "Geçen senesinde yoktum şampiyonluğun yıldönümünün. Umarım oralarda kalabiliriz. Trabzonspor büyük camiadır, kupalar, şampiyonluklar... Üst üste maçlar yaptık ocak ayında ve sancılı bir süreçti. O zaman da söylediğim gibi 'Trabzonspor inadıyla devam eder' demiştim. Bugün oyunculardaki gelişmeyi görüyoruz. Biz ilk yarıda erken final pasları yapmaya başladık ve Antep takımı bunları değerlendirdi. Top rakipteyken sıcak teması yapmayan bir kimliğimiz var, önümüzdeki sene itibarıyla bunu geliştireceğiz inşallah" dedi.

Seyircisiz oynadıkları için mutsuz olduğunu belirten Avcı şu ifadeleri kullandı 👇

Haberin Devamı

Doğru oyun, karşılığını veriyor. Üst üste goller geldi. Trabzonspor, taraftarı olmadan eksik. Onlara çok ihtiyacımız var. Umarım bizi gelecek sezon yalnız bırakmazlar. Selçuk Hoca'ya da başarılar diliyorum.

'Draguş önemli bir oyuncu'

Avcı basın toplantısında ise transfer gündeminde yer alan Draguş'la ilgili konuştu. Abdullah Avcı, "Transfer çalışmalarımız ciddi bir şekilde devam ediyor. Bitmiş gibi gözüken ama yaklaştığımız önemli transferler var. Dragus önemli bir oyuncu. Geldiği günden beri Gaziantep FK'ya önemli işler sergiledi. Bugün de bize karşı ciddi bir performans sergiledi. Onuachu ile konuşuyoruz. Önümüzdeki sezonun planlamasını yaparken onunla da konuşuyoruz. Onuachu onunla konuştuğumu size söylememiş ben de söylemiyim o zaman. O bizim aramızda kalsın. Yarışırken, önümüzdeki sezonun hazırlığını yapıyoruz. Daha çok alternatifi olan ve zenginliği olan bir takım için çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Gelişmeyi görüyoruz, seneye devam edeceğiz

YORUM YAZ