MENÜ

Trabzonspor'un yıldızı için Juventus sürprizi!

İtalya Serie A devi Juventus'un, Trabzonspor'un yıldızını renklerine katmak içi devreye girdiği iddia edildi. Tecrübeli futbolcu, son dönemde eleştirilen isimlerin başında yer alıyordu. İşte detaylar...

Trabzonspor'un yıldızı için Juventus sürprizi!

Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Nicolas Pepe için transfer iddiası ortaya atıldı. Yüksek maliyeti nedeniyle takımda kalma ihtimali düşük görülen Fildişi Sahilli oyuncu için Juventus’un devreye girdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRECEKLER

İtalyan basınında yer alan haberlere göre kanat oyuncusu arayışında olan Serie A ekibi Pepe’yi gündemine aldı. Juventus’un, sezon sonunda Pepe ile bir görüşme gerçekleştireceği ve taleplerini soruşturacağı vurgulanırken, oyuncunun Trabzonspor’daki kariyerine devam etme olasılığının düşük olduğu vurgulandı. Bu sezon Trabzonspor forması altında 15 resmi maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu, 4 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu. Öte yandan Pepe’nin Trabzonspor’a 3 milyon 350 bin euro kazandığı ifade edildi.

Trabzonsporun yıldızı için Juventus sürprizi

SİVASSPOR MAÇINDA ELEŞTİRİLMİŞTİ

Nicolas Pepe, Trabzonspor'un Sivasspor ile oynadığı Trendyol Süper Lig 32. hafta mücadelesindeki maça ilk 11'de başlamıştı. Yıldız futbolcu, bordo-mavili takımın 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada beklentilerin altında kalmıştı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Nicolas Pepe'yi ilk 11'de tercih ettiği için yoğun bir eleştiri almıştı.

YORUM YAZ