MENÜ

LaLiga'da Alexander Sörloth rüzgarı: Gol krallığına koşuyor

Ülkemizde Trabzonspor formasıyla 2019-2020 sezonunda 24 golle gol kralı olan Alexander Sörloth, İspanya'da Villarreal formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Rayo Vallecano maçında kaydettiği iki golle takımının 3-0 galibiyetinde büyük pay sahibi olan Norveçli yıldız, LaLiga'da toplamda 17 gole ulaşarak ligin en golcü oyuncularından biri haline geldi.

Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla 2019-2020 sezonunda 24 golle gol kralı olan Alexander Sörloth, İspanya'da Villarreal formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Rayo Vallecano maçında kaydettiği iki golle takımının 3-0 galibiyetinde büyük pay sahibi olan Norveçli yıldız, LaLiga'da toplamda 17 gole ulaşarak ligin en golcü oyuncularından biri haline geldi.

Haberin Devamı

2019-2020 sezonunda Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de gol kralı olan Sörloth, aynı başarıyı İspanya'da da tekrarlamaya çok yakın. Trabzonspor taraftarları, eski oyuncuları Sörloth'a sosyal medya üzerinden destek mesajları göndererek onun başarısını yakından takip ediyorlar. LaLiga'da bitime 5 maç kala Sörloth'un gol krallığına çok yakın olduğu yönünde yapılan yorumlar, heyecanı daha da arttırıyor.

YORUM YAZ