MENÜ

Yıldız isimlere şok! Kadroda yoklar

Brezilya'nın Copa America'da mücadele edeceği aday kadrosu açıklanırken teknik direktör Dorival Junior, bazı önemli isimleri kadroya dahil etmedi.

Güney Amerika'da Copa America heyecanı artarken, Brezilya aday kadrosunu açıkladı. Teknik direktör Dorival Junior, basın toplantısında kadroyu duyurdu. Kadroda sadece 3 futbolcu Brezilya'da kariyerine devam ederken, bazı önemli yıldızlar kadroya giremedi.

Haberin Devamı

Richarlison'un sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı belirtilirken, Casemiro, Thiago Silva, Matheaus Cunha, Gabriel Jesus gibi önemli isimler de kadroya seçilemedi. Dorival Junior, Casemiro ve Thiago Silva ile görüştüğünü ve şu an için kadroda olmadıklarını açıkladı. Aday kadroda Alisson, Bento, Ederson, Beraldo, Eder Militao, Gabriel Magalhaes, Danilo, Yan Couto, Guilherme Arana, Wendell, Andreas Pereira, Bruno Guimaraes, Douglas Luiz, Joao Gomes, Lucas Paqueta, Endrick, Evanilson, Gabriel Martinelli, Raphinha, Rodrygo, Savinho, Vinicius Jr. yer aldı. Fenerbahçeli Fred ise kadroda yer almadı. Endrick ise yakında Real Madrid kadrosuna katılacak.

YORUM YAZ