MENÜ

Bursaspor'da hedef 3 puan!

Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, cumartesi günü oynayacakları Antalyaspor karşılaşması ve gündemdeki konularla ilgili  basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özlüce Tesisleri’nde yapılan toplantıda Adnan Örnek, “Antalyaspor’a saygı duyuyoruz ama kazanmak istiyoruz” dedi. ​

Bursaspor'da hedef 3 puan!

Örnek, “Beşiktaş maçında çok güzel bir atmosfer vardı. Bursaspor taraftarının çok güzel desteği vardı. Biz takım olarak verilen mücadeleden mutluyuz. İnşallah bu oyunun karşılığının puan olarak bize geri döneceğini umuyorum. Antalyaspor maçında bu mücadelenin devam edeceğine yürekten inanıyorum. Antalyaspor maçı gerçekten zor bir maç olacak. Onların da hedefi var. Onlara saygı duyuyoruz. Bizim de maç kazanma puan alma hedefimiz var” diye konuştu.

SAKATLIKLAR CANIMIZI YAKTI

Sakatlıkların bu sezon takımının canını çok yşaktığını dikkat çeken Adnan Örnek şunları söyledi:

Sakatlıklar canımızı çok yaktı Aziz, Bilal, Emre Taşdemir, Jorquera ve Batalla’nın sakatlıkları vardı. İki haftadır sağlam oyuncularla birlikte sahaya çıkmaya çalıştık. Umarım Antalyaspor maçında eksiksiz oluruz. Batalla ve John geçen hafta oynayamadı. Batalla yüzde yüz hazır değil. Bilal de aynı durumda gözüküyor. Batalla, Bilal, Aziz, Emre ve John bizim için önemli oyuncular. Durumları bugün veya yarın belli olacak.

İşte Süper Lig'de 32. hafta maçlarının hakemleri!

KALİTELERİNİN FARKINA VARMALI

“Futbolcularımız için profesyonel bir destek aldık. Mentör ile destek vermeye çalıştık. Beşiktaş maçında bunun faydasını gördük. Antalyaspor maçında da aynı performansı arkadaşlarımdan bekliyorum. Biz Beşiktaş maçında üç forvet ile oynadık. Bunu yapmak cesaret ister. Beşiktaş maçında nasıl gol atabiliriz diye düşünerek cesaretli karar aldım. Sinan, Kubilay ve Stancu ile forvet hattı olarak oynadık. Ben Sinan’ın performansından memnunum. İyi anlamda performans sergiledi. Oyuncularımdan isteğim Bursaspor taraftarına yakışır bir biçimde mücadele etmeleri. Oyuncularım biraz mental olarak düşmüş olabilir ancak kadromuzun kalitesi ver. Oyuncular bu kalitenin farkına varmalılar.”

GENÇLER OYNAYABİLİR

“Kadromuzda Mert, Furkan, Rüştü, Kubilay ve Ertuğrul olmak üzere altyapıdan oyuncularımız var. Furkan ve Rüştü’yü sahada görebilir siniz. Genç oyuncuları oynatmaya devam edeceğiz. Siz Bursaspor’un kadrosundaysanız zaten hazırsınız demektir. Altyapıdan oyuncu gelir mi derseniz gelip oynayabilir. Ben Beşiktaş maçındaki oyundan ve antrenmanlardaki istekli durumdan dolayı çok mutluyum.”

Cemal EKENTOK- Faruk KAHRAMAN / BURSA,(DHA)

Levent Kızıl, başkan adaylığını düşünmüyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ