MENÜ

Van der Wiel ve Neustadter teklif gelirse gidecekler

Advocaat, sezon başında transfer edilen Roman Neustadter’i yeterli bulmadı. Van der Wiel ise kronik sakatlığı nedeniyle gözden çıkarıldı. İki yıldız için de ocakta teklif bekleniyor.

Van der Wiel ve Neustadter teklif gelirse gidecekler

Fenerbahçe’nin iki yeni transferi Roman Neustadter ile Gregory van der Wiel’in Sarı-Lacivertli macerası kısa sürecek gibi görünüyor. Neustadter, Pereira döneminde bonservissiz olarak kadroya katılmıştı. Portekizli çalıştırıcı, 3’lü savunmada Rus futbolcuya görev vermişti. Ancak Advocaat’ın gelişinin ardından 4’lü defansa dönüldü ve Neustadter gözden düştü. Hollandalı teknik adam, 28 yaşındaki oyuncunun verdiği şansları iyi değerlendiremediği görüşünde. Bu nedenle Neustadter’i, ‘Gönderilebilir’ isimlerin arasına ekledi. Van der Wiel ise bir türlü beklenen performansı sergileyemedi.

Yönetimin Çin umudu

Aşil tendonundaki kronik sakatlığı da buna eklenince, Hollandalı sağ bek büyük bir hayal kırıklığı haline geldi.
Yönetim, her iki oyuncu için de ocak ayında gelecek teklifleri bekleyecek. Menacerlere, “Teklif olursa değerlendiririz” mesajı gönderildi. Özellikle Van der Wiel için Çin’den iki kulübün devreye girebileceği öğrenildi. Eğer 2 oyuncu satılırsa, yerlerine genç ve maliyeti düşük transferler yapılması bekleniyor.
Lens & Emenike’ye özel görev

Haberin Devamı
YORUM YAZ